°C
Mostar 10°C
Tuzla 13°C
Banja Luka 14°C
Bihać 12°C

27.10.2021 / 08:40 Košarka - NBA

Jokić povrijedio koljeno, previjao se od bolova na parketu

Jokić povrijedio koljeno, previjao se od bolova na parketu

Utah Jazz ostala je neporažena i nakon treće utakmice nove NBA sezone, Bojan Bogdanović odigrao je solidnu utakmicu, a Denver Nuggetsi izgubili su drugu zaredom i pritom ostali bez Nikole Jokića, koji je ozlijedio koljeno.

Srpski je centar bio na prošlosezonskoj MVP razini i već u prvom poluvremenu zabio 24 koša (šut 8/9, trice 3/3, slobodna bacanja 5/7) uz šest skokova i šest asistencija, ali u samoj završnici druge četvrtine sudario se koljenima s Rudyjem Gobertom i lošije prošao.

Odmah je otišao u svlačionicu, ali vratio se na zagrijavanje uoči drugog poluvremena. Ipak, nakon kratkog razgovora s trenerom Mikeom Maloneom na centru, opet je otišao u svlačionicu i ovaj put se nije vraćao, piše Index.hr.

Nuggetsi nisu željeli riskirati ozbiljniju Jokićevu ozljedu od obične kontuzije, ali njegov su izostanak platili porazom. Utah je slavila 122:110.

Bez Jokića na parketu, Gobert je visinom dominirao protiv niske postave Denvera te završio s 23 koša (šut 7/8, bacanja 9/16), 16 skokova i jednom blokadom. Donovan Mitchell ubacio je 22 poena iako je promašio prvih osam trica i završio s 1/9, Jordan Clarkson s klupe je pridodao 19, a Bogdanović je za 29 minuta igre postigao 15 koševa (šut 5/14, trice 1/4, bacanja 4/4) uz dva skoka i jednu ukradenu loptu.

 

(Vijesti.ba)

Izdvajamo