-5°C
Mostar 1°C
Tuzla 0°C
Banja Luka 0°C
Bihać -2°C
Powered by Dark Sky

10.01.2022 / 10:29 Muzika i Film - Preminuo Bob Saget

Glumac pronađen mrtav u hotelskoj sobi

Glumac pronađen mrtav u hotelskoj sobi
Foto: Vijesti.ba

U 66. godini preminuo je glumac Bob Saget, najpoznatiji po ulozi Dannya Tannera u seriji Puna kuća. Vijest je potvrdila njegova porodica.

'Shrvani potvrđujemo da je naš voljeni Bob danas preminuo. Bio nam je sve i želimo da znate koliko je volio svoje fanove, javne nastupe i povezivanje različitih ljudi smijehom. Iako tražimo privatnost u ovim vremenima, pozivamo vas da se nam se pridružite u sjećanju na ljubav i smijeh koje je Bob donosio u svijet', stoji u njihovoj izjavi.

Saget je pronađen mrtav u sobi u hotelu Ritz-Carlton Orlando, prenosi CNN. Iz šerifova ureda su potvrdili da se ne radi o sumnjivoj smrti niti da je povezana s drogom.

Glumac je već nekoliko mjeseci bio na komičarskoj turneji, zadnji nastup održao u mjestu Ponte Vedra Beachu u Floridi, nakon čega se fanovima javio na Twitteru.

Bob Saget je domaćoj publici najpoznatiji po ulozi u seriji Puna kuća, te kao voditelj showa Šaljivi kućni video. Osim glume, bavio se i stand-up komedijom.

Bio je u braku s Kelly Rizzo i imao je troje djece.

Od Sageta se na Twitteru oprostio kolega John Stamos koji je s njim glumio u Punoj kući.

'Slomljen sam. Opustošen sam. U potpunom sam i krajnjem šoku. Nikad više neću imati prijatelja poput njega. Jako te volim Bobby', stoji u njegovoj objavi.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo