10°C
Mostar 12°C
Tuzla 14°C
Banja Luka 14°C
Bihać 12°C

10.01.2022 / 22:47 Muzika i Film - Velika gledanost

Serija ‘Uvod u anatomiju’ dobija još jednu sezonu

Serija ‘Uvod u anatomiju’ dobija još jednu sezonu

Serija "Uvod u anatomiju" (Grey's Anatomy) imat će i 19. sezonu, najavio je ABC u ponedjeljak, čime se nastavlja jedna od najdugovječnijih serija u povijesti američke televizije, 'doktorska' sapunica koja i dalje ima vrlo visoku gledanost.

“Ne mogu biti uzbuđenija nego što jesam time što ćemo nastaviti još jednu sezonu pričati priče o Meredith, Bailey, Richardu i drugim liječnicima u bolnici Grey Sloan Memorial”, rekla je autorica serije Shonda Rhimes.

Iako ta medicinska sapunica ima i dalje visoku gledanost, glumica Ellen Pompeo, koja glumi dr. Meredith Grey, već je govorila o mogućem okončanju serije nakon dva desetljeća.

“Pokušavam sve uvjeriti da se mora završiti. Čini mi se da sam super naivna kad govorim ‘Ali kako će priča izgledati, što ćemo ispričati”, rekla je prošli mjesec za Insider.

Sedamnaesta sezona serije bila je posvećena borbi protiv pandemije koronavirusa, a trenutno se snima 18. sezona.

“‘Uvod u anatomiju ima globalni utjecaj na ljude koji se ne može zanemariti”, rekla je izvršna producentica serije Krista Vernoff

“Serija nas dira, ponekad mijenja srca i umove širom svijeta kroz duboku povezanost koju ljudi osjećaju s likovima”, dodala je.

Ova medicinska drama snima se od 2005. godine.



(Vijesti.ba / Hina)

Izdvajamo