22°C
Mostar 26°C
Tuzla 23°C
Banja Luka 23°C
Bihać 24°C
Powered by Dark Sky

17.01.2022 / 12:14 SHOW - Slava oduzima privatnost

Robbie Williams: Nad glavom sam imao plaćenog ubicu

Robbie Williams: Nad glavom sam imao plaćenog ubicu
Foto: Instagram

Britanski pjevač Robbie Williams u nedavnom razgovoru za Mirror otkrio je mračnu stranu slave. Rekao je da je bio meta plaćenog ubice i tom izjavom iznenadio je mnoge.

"Nikad nisam ovo rekao, ali nad glavom sam imao plaćenog ubicu. Nikada o tome nisam javno govorio. Nestalo je. Imam prijatelje. To su stvari o kojima se ne govori kada postanete slavni", objasnio je pjevač.

47-godišnji pjevač otkrio je da se u životu velikih zvijezda najteže nositi sa slavom.

"U jednom trenutku svog života bio sam nevjerojatno poznat. Poznat u stilu Michaela Jacksona. Postao sam popularan kada sam imao 17 godina. Sa 16 godina sam bio u boy bandu, a kada sam imao 21, otišao sam i započeo solo karijeru. Prodao sam 80 miliona albuma, držao rekord u broju prodanih ulaznica u jednom danu za turneju", priča Robbie, a prenosi Index,hr.

Kaže da se zvijezde moraju pomiriti s činjenicom da im se, kada su slavni, oduzima privatnost.

"Želim ići na normalna mjesta na koja ne mogu ići jer me ljudi žele ubiti. Potrebno je neko vrijeme da se osoba pomiri s time. Imam tjeskobu i ne volim susrete sa strancima, a stranci me žele upoznati i neugodno mi je zbog toga. Razmišljanje o tome mi zapravo izaziva tjeskobu. To je okidač", rekao je pjevač.(Vijesti.ba)

Izdvajamo