9°C
Mostar 11°C
Tuzla 16°C
Banja Luka 16°C
Bihać 10°C

09.04.2022 / 18:37 Rukomet - Makedonski mediji

Obdukcija pokazala da je Tot ipak bio pretučen

Obdukcija pokazala da je Tot ipak bio pretučen
Foto: Vijesti.ba

Hrvatski rukometaš Denis Tot ipak je preminuo od posljedica premlaćivanja i zadobivenih udaraca, tvrdi makedonski list Večer.

Tot (27) je preminuo u petak u bolnici nakon što je u ranim jutarnjim satima u petak doveden bez svijesti nakon zabave u jednom noćnom klubu u Skoplju.

Iako je prvotno zaključeno da je rukometaš RK Butela preminuo od srčanog udara, ipak je vještačenje koje je jutros pripremljeno nakon obdukcije Totova tijela utvrdilo nasilnu smrt, donose makedonski mediji. Izvor je za to dobio i potvrdu od tužiteljstva, dodajući da su dvije osobe već privedene, a treća je u bijegu. Kao dokaz pribavljeni su odgovarajući video zapisi s događaja na kojem se Tot i ostali sudionici tučnjave bili u istom društvu u noćnom klubu. Tijelo mladog rukometaša u obližnjem parku vidio je jedan od djelatnika u diskoteci te je odmah pozvao hitnu pomoć.

Denis Tot je rođen u Đakovu, gdje je započeo rukometnu karijeru i tamo igrao do 2015., kad je prešao u španski Ademar Leon. Nakon sezone u Španiji vratio se u Hrvatsku, gdje je igrao za Poreč i Bjelovar, a potom se ponovno okušao u inozemstvu igrajući za austrijski Bruck.

Od tamo je preselio u makedonski Ohrid u kojem je proveo dvije sezone, da bi potom došao u skopski Butel, klub koji se trenutno nalazi iza Eurofarm Pelistera i Vardara 1961 na tabeli prvenstva Sjeverne Makedonije.


(Vijesti.ba / Hrt)

Izdvajamo