7°C
Mostar 13°C
Tuzla 11°C
Banja Luka 11°C
Bihać 10°C

30.06.2022 / 11:15 Auto-Moto - Nekadašnji vlasnik Formule 1

Bernie Ecclestone: I dalje bih primio metak za Putina

Bernie Ecclestone: I dalje bih primio metak za Putina
Foto: Arhiv
Nekadanšnji vlasnik Formule 1 Bernie Ecclestone (91) u intervjuu u emisiji Good Morning Britain govorio je o ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu.

Naglasio je da i dalje stoji iza svoje izjave otprije tri godine, kada je rekao da bi primio metak za Putina.

"Putin radi ono što vjeruje da je dobro za Rusiju. Nažalost, mnogo ljudi u poslu donosi krive odluke, baš kao i ja, a kad napravite pogrešku, morate dati sve od sebe da je ispravite. Da je sve provedeno kako treba... mislim na drugog čovjeka u Ukrajini, koji je bio komičar, a čini mi se da želi nastaviti s tom profesijom jer, da je promislio o stvarima, sigurno bi napravio sve što može da razgovara s Putinom, koji je razuman čovjek, te bi ga sigurno saslušao i nešto poduzeo", započeo je Ecclestone, prenosi Index.hr.

Ecclestone: Siguran sam da i Putin sada žali što je ovo započeo

Novinar je pitao Ecclestonea kako gleda na tisuće izgubljenih života u Ukrajini. "Ne opravdavam to. No pogledajte koliko je puta Amerika ulazila u druge države koje nemaju veze s Amerikom. Poprilično sam siguran da je Ukrajina mogla izići iz ovoga da je htjela", rekao je Ecclestone pa odgovorio i na pitanje je li razgovarao s Putinom o tome kako je situacija eskalirala:

"Nisam. Vjerojatno je i on sam promišljao o tome i ne treba ga podsjećati. Potpuno sam siguran da sada žali što je ovo započeo, rat mu nije bio namjera."


(Vijesti.ba)

Izdvajamo