16°C
Mostar 17°C
Tuzla 21°C
Banja Luka 20°C
Bihać 16°C

04.08.2022 / 08:46 Crna hronika - Ubica uhapšen

U pucnjavi kod Gruda dvije osobe ubijene, dvije ranjene

U pucnjavi kod Gruda dvije osobe ubijene, dvije ranjene
Foto: Vijesti.ba

Dvije osobe ubijene su, a još dvije ranjene u pucnjavi koja se u noći sa srijede na četvrtak dogodila u mjestu Gorica kod Gruda.

Počinitelj je uhapšen. 

Kako Hercegovina.info saznaje ubijeni su Mate Grizelj (34) i Velimir Bušić (60), poznati poduzetnik i vlasnik grudskog Vebuscha, a teže ranjenom je jedna noga amputirana u SKB Mostar.

"Dana 04.08.2022. godine u 02,01 sati PU Grude zaprimila je prijavu da je u mjestu Gorica, općina Grude, došlo do pucnjave iz vatrenog oružja kojom prilikom je više osoba ustrijeljeno.

Odmah po zaprimljenoj prijavi na mjesto događaja izišli su policijski službenici PU Grude i djelatnici Hitne pomoći Doma zdravlja Grude, a o navodima iz prijave izviještena je dežurna županijska tužiteljica koja je također izišla na mjesto događaja.

Utvrđeno je da su dvije osobe smrtno stradale a još dvije su zadobile ozljede iz vatrenog oružja.

Policijski službenici lišili su slobode osobu osumnjičenu za izvršenje ovog kaznenog djela.

Pod nadzorom dežurne županijske tužiteljice očevid su izvršili policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a i Odsjeka kriminalističke policije PU Grude a poduzimaju se i druge mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja svih okolnosti ovog kaznenog djela i u cilju dokumentiranja istoga.

Po nalogu dežurne županijske tužiteljice izvršiti će se obdukcija tijela smrtno stradalih osoba", saopćila je policija.

Kako neslužbeno doznaje portal Jabuka, muškarac je ”upao” na jednu feštu te je iz automatske puške počeo pucati po ljudima. Navodno je svemu prethodila svađa.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo