8°C
Mostar 10°C
Tuzla 14°C
Banja Luka 14°C
Bihać 10°C

04.08.2022 / 12:25 Muzika i Film - Saopćenje

Večeras počinje 10. Mostar Summer Fest

Večeras počinje 10. Mostar Summer Fest
Foto: FENA

Večeras počinje 10. Mostar Summer Fest, a organizatori očekuju da ga kroz tri festivalske večeri posjeti 15 000 ljudi.

Do subote 6. 8. na stageu će se izmijeniti: Prljavo kazalište, Galija, Psihomodo pop, Buč Kesidi, Repetitor, Krankšvester, Z++, Frenkie, Kontra, Indigo, Smoke Mardeljano, Orthodox Celts i mnogi drugi.

Sve je spremno i trodnevna festivalska avantura može početi danas od 19h kada se otvaraju festivalske kapije, priopćili su organizatori.

Pored fantastičnog lineupa, organizatori su se pobrinuli da vas i ove godine na Mostar Summer Festu dočeka nezaobilazna Chill out zona po kojoj je festival prepoznatljiv, jer posjetiteljima nudi uživanje u dodatnim sadržajima festivala.

"Posjetitelji će se moći osvježite u Žujinom pubu, Rakija corneru ili Cocktail baru, a za punjenje plesom istrošenih baterija tu je BBQ zona. U Jameson kutku se, pored vrhunskog whiskeyja, photo booth-a, društvenih igara, očekuje i barber shop u kojem vaša brada može postati rock zvijezda. Na festivalu nećete moći zaobići ni cirkusku atrakciju Inex Cirkus Teatar koja i ove godine donosi vatreni performans i cirkusku magiju. Ne zaboravite svratiti i do službenog Fan shop-a powered by Kratki rukav, gdje možete kupiti majicu s printom službenog dizajna ovogodišnjeg Mostar Summer Festa", poručili su organizatori.

Festivalske ulaznice od danas više nisu u prodaji, dok se jednodnevne ulaznice po cijeni od 30 KM mogu kupiti putem sustava kupikartu.ba, još danas na info pultu Mepas Malla, a od petka na ulazu u festivalsku zonu.

Podsjećamo da je večeras, prvu festivalsku večer, ulaz slobodan.


(Vijesti.ba / FENA)

Izdvajamo