8°C
Mostar 10°C
Tuzla °C
Banja Luka 13°C
Bihać 11°C

21.08.2022 / 11:33 SHOW - Pogledajte prve fotke

Vjenčali se Ben Affleck i Jennifer Lopez

Nakon što su prošlog mjeseca jedno drugom izrekli sudbonosno "da" u Las Vegasu, Ben Affleck i Jennifer Lopez ove su se subote ponovo vjenčali na raskošnoj ceremoniji na Affleckovom imanju Riceboro u Georgii u SAD-u, ...

... kojoj su prisustvovali njihovi najbliži prijatelji i obitelj, prenosi Index.hr.

Kao piše Daily Mail, svi gosti dobili su uputu da se odjenu u bijelo, a Lopez je na sebi nosila vjenčanicu Ralpha Laurena.

Iako je Affleckova bivša supruga Jennifer Garner odbila poziv na vjenčanje, ceremoniju nisu propustila glumčeva djeca koju je dobio s njom, a među uzvanicima su također bili i blizanci Emma i Max, koje je Jennifer dobila u braku s Marcom Anthonyjem.

Matt Damon na svadbu je stigao sa suprugom Lucianom Barroso, a vjenčanju su prisustvovala i još neka velika holivudska imena poput Georgea Clooneyja, Jane Fonde, Renee Zellweger i Jimmyja Kimmela.

Romansu su obnovili prošle godine

Jennifer je, podsjetimo, dan nakon vjenčanja u Vegasu koje se održalo 16. srpnja objavila da se udala za Afflecka, svoju dugogodišnju ljubav.

"Uspjeli smo. Ljubav je prelijepa. Ljubav je ljubazna. I pokazalo se da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina strpljiva", napisala je Lopez.

Ben i Jennifer upoznali su se 2001. na snimanju filma Gigli. Zaručili su se sljedeće godine, a nakon što su neko vrijeme odgađali vjenčanje, 2004. su se razišli. Affleck je nakon toga bio u braku s glumicom Jennifer Garner, s kojom ima troje djece, a Jennifer je bila u braku s Marcom Anthonyjem, s kojim ima blizance. Jennifer i Affleck svoju su romansu obnovili prošle godine, a prije mjesec dana su se vjenčali.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo