8°C
Mostar 10°C
Tuzla 13°C
Banja Luka 13°C
Bihać 11°C

03.09.2022 / 11:39 Kultura - "Recreate" događaj

Street Arts Festival Mostar već 11 godina stvara scenu urbane kulture i ulične umjetnosti

Street Arts Festival Mostar već 11 godina stvara scenu urbane kulture i ulične umjetnosti
Foto: Street Arts Festival
Ulazak u drugo festivalsko desetljeće Street Arts Festivala Mostar (SAFMO) obilježava se danas kroz cjelodnevni "Recreate" događaj koji će trajati do 1 sat iza ponoći.

Street Arts Festival Mostar platforma je koja 11 godina stvara scenu urbane kulture i ulične umjetnosti iz kojeg je proizašla Udruga Rezon s kolektivom kreativnih radnika i umjetnika koji vrijedno propituju i doprinose viziji zajedničke ideje Grada, priopćeno je iz SAFMO.

Dodaju kako će proslava 11. rođendana biti upriličena od podne u dvorištu OKC-a Abrašević u Mostaru uz ekipu DJ-eva, grafitera i izvođača.

Također, umjetnici Art-marketa predstavit će svoje radove, a dječji kutak će tijekom dana biti igraonica na otvorenom za malu i kreativnu publiku uz jedinstvenu priliku rada s poznatim autorima.

U goste stiže jedan od prepoznatljivijih DJ-eva iz Ljubljane DJ Woo-D koji će nastupati uz lokalnu podršku S.One & Rime.

"Očekujte hrpu dobrih hip hop i funky beatova, a događaj će upotpuniti i nastup lokalnih repera – Gastra Rimes, Crni i gosti. Ekipa grafitera će pretvoriti dvorište Abraševića u otvoreni grafiterski atelje gdje neće nedostajati kreativnosti i zabave", poručili su organizatori uz poziv zainteresiranima da se pridruže.

(Vijesti.ba / FENA)

Izdvajamo