8°C
Mostar 10°C
Tuzla 14°C
Banja Luka 14°C
Bihać 10°C

07.09.2022 / 11:25 SHOW - Zbog zdravstvenih problema

Justin Bieber privremeno prekida svjetsku turneju

Justin Bieber privremeno prekida svjetsku turneju
Foto: Vijesti.ba
Američki pjevač Justin Bieber u utorak je najavio da uzima pauzu i privremeno prekida svoju već odgađanu svjetsku turneju 'Justice World Tour' zbog zdravstvenih problema.

Glazbenik je na Instagramu napisao da je šest nastupa uživo, koje je odradio nakon što mu je ranije ove godine dijagnosticiran Ramsay Huntov sindrom “uzelo danak”.

“Prošli sam vikend nastupio na glazbenom festivalu Rock In Rio i dao sam maksimum ljudima u Brazilu”, napisao je Bieber, dodavši da ga je “iscrpljenost dotukla”.

Nakon što se savjetovao sa svojim liječnicima, članovima obitelji i članovima tima, pjevač je obožavatelje obavijestio kako mu je zdravlje prioritet u odnosu na turneju. “Sada ću napraviti pauzu od turneja. Bit ću dobro, ali treba mi vremena da se odmorim i ozdravim”, napisao je.

Zahvalio je obožavateljima na potpori i molitvama koje su mu uputili te im je poručio: “Sve vas jako volim!”

Bieberova turneja već je odgođena ranije ove godine jer su pjevač i članovi njegova tima bili pozitivni na covid-19, zbog čega je svjetska turneja konačno započela u ožujku. Do ožujka 2023. ima 70 zakazanih koncerata u Južnoj Americi, Aziji, Australiji, Novom Zelandu i Europi.

Pjevač nije objavio kad bi se mogao vratiti na pozornicu, a ni njegovi publicisti novinarima još nisu odgovorili na zahtjev da objave pojedinosti.

U lipnju je kanadski pjevač otkrio da mu je dijagnosticiran Ramsay Huntov sindrom koji karakterizira paraliza jedne strane lica. Zbog oporavka je bio primoran otkazati nastupe do daljnjega. Tada je objavio video snimku na Instagramu na kojoj se vidjelo da mu je jedna strana lica paralizirana, no fanovima je poručio da mu samo treba vremena za oporavak.

Bieber je s 13 godina postao pop zvijezda s nizom pjesmama od kojih su mu neke donijele globalnu slavu.


(Vijesti.ba / Hina)

Izdvajamo