4°C
Mostar 9°C
Tuzla 7°C
Banja Luka 8°C
Bihać 7°C

15.09.2022 / 14:58 Magazin - Akcijska ponuda

Iskoristite posebnu ponudu - aplicirajte online za oročenu štednju u UniCredit Bank Banjaluka i ostavite neka raste

Iskoristite posebnu ponudu - aplicirajte online za oročenu štednju u UniCredit Bank Banjaluka i ostavite neka raste
Foto: Vijesti.ba

Zbog zainteresovanosti građana za posebnu ponudu oročene štednje, uz jednostavnu i brzu online aplikaciju, UniCredit banka Banja Luka produžila je, do kraja novembra, akcijsku ponudu kamatnih stopa na oročenu štednju.

Sva zainteresovana fizička lica, koja do 30.11.2022. godine, apliciraju online za UniCredit oročenu štednju, ostvariće dodatnih 0,5 procentnih poena na redovnu kamatnu stopu.

Poseban fokus stavljamo na unapređenje digitalnih usluga i pojednostavljenje svakodnevne komunikacije i poslovanja s klijentima.

Pod sloganom "Ostavite neka raste", aktuelna je i marketinška kampanja koja za cilj ima promociju posebne ponude UniCredit oročene štednje, koju mogu realizovati postojeći i novi klijenti Banke, za nove depozite, ukoliko za istu apliciraju putem web stranice Banke www.unicreditbank-bl.ba

"Izuzetno cijenimo vrijeme naših klijenata, s toga smo kreirali posebnu ponudu za koju klijenti mogu aplicirati iz udobnosti svog doma, u periodu koji njima odgovara. Ukoliko za oročenje klijent aplicira u periodu trajanja posebne ponude, online, visina kamatne stope, po isteku oročenja, biće obračunata uz dodatnih 0,5 procentnih poena u odnosu na redovnu kamatnu stopu. Dodatno, vođenje štednog računa, u navedenom periodu, je bez naknade. Oročena štednja je jedan od najboljih i najsigurnijih načina da novac bude na sigurno, uz dodatni prinos, za razliku od čuvanja novca kod kuće, koji nosi rizik gubitka, oštećenja ili jednostavno neplanirane potrošnje novca.", izjavio je Željko Kišić, član Uprave UniCredit Bank Banja Luka zadužen za područje maloprodaje i korporativno bankarstvo.

KAKO APLICIRATI? Posjetite našu web stranicu: www.unicreditbank-bl.ba i aplicirajte putem web prijave - brzo i jednostavno, u svega nekoliko klikova.

Više informacija o posebnoj ponudi UniCredit oročene štednje za online aplikacije, kao i ostalim proizvodima i uslugama Banke, svi zainteresovani mogu pronaći na web stranici Banke, u najbližoj filijali Banke, kao i besplatnim pozivom UniCredit Kontakt centra na broj 080 051 051.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo