7°C
Mostar 11°C
Tuzla 11°C
Banja Luka 11°C
Bihać 11°C

22.09.2022 / 21:10 Crna hronika - MUP USK

Tragedija: U Sanskom Mostu pronađeno tijelo žene

Tragedija: U Sanskom Mostu pronađeno tijelo žene
Foto: Agencije

U Sanskom Mostu, u ugostiteljskom objektu "Oaza" pronađeno je tijelo žene, a ovaj slučaj je policiji je prijavio vlasnik tog objekta, potvrđeno je za portal "Avaza".

- Vlasnik motela Z. S. je u prijavi dežurnom policajcu jutros u 6:30 sati naveo kako je osoba inicijala M. R. iz Sanskog Mosta, odsjela u ugostiteljskom objektu, te kako je iz njene sobe curila veća količina vode, a ista se nije javljala na pozive. Na lice mjesta izašla je patrola policije, gdje je vlasnik motela Z.S otvorio vrata sobe, te su u kupatilu u kadi pronašli beživotno tijelo M.R.

Uviđajne radnje izvršene su od strane istražitelja i krim-tehničara OKP PS Sanski Most u prisustvu tužioca KT USK-a Bihać, te je na licu mjesta od strane mrtvozornika ivršen pregled tijela unesrećene gdje je konstatovano da na tijelu nema tragova nasilja, a da je smrt nastupila najvjerovatnije gušenjem.

Po nalogu dežurnog tužioca tijelo unesrećene M.R. pogrebnim vozilom prevezeno je na Odjel patologije Kantonalne bolnice "dr. Irfan Ljubijankić" Bihhać, gdje će u narednom periodu biti izvršena obdukcija - naveo je za portal "Avaza" portparol MUP-a USK-a Bahrudin Dežlalagić.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo