2°C
Mostar 7°C
Tuzla 6°C
Banja Luka 6°C
Bihać 5°C

16.11.2022 / 11:39 SHOW - Ukupno 176

Beyonce i Jay-Z srušili rekord po broju nominacija za Grammy

Beyonce i Jay-Z srušili rekord po broju nominacija za Grammy
Foto: Instagram
Jedan od najpoznatijih parova svijeta, glazbenici Beyonce i Jay-Z, srušili su rekord i postali izvođači s najviše nominacija za Grammy svih vremena sa po 88 nominacija svaki, prenosi Index.hr.

Ukupno ovaj glazbeni par ima 176 nominacija za Grammy što je rekord, a valja spomenuti kako je Beyonce ujedno najnagrađivaniji glazbeni izvođač u povijesti, s čak 28 osvojenih Grammyja. A samo nešto manje uspješan je i Jay-Z. Reper je do sada osvojio 21 Grammy u sve četiri rap kategorije, no izjednačen je s Kanyeom Westom koji isto ima 21 Grammyja.

Beyonce dominira

U utorak 15. studenog objavljene su nominacije za ovogodišnje Grammyje i Beyonce dominira. Pjevačica predvodi brojem nominacija i natječe se s Adele, Harryjem Stylesom i Lizzo za glavno priznanje za album godine.

Beyonce je osvojila devet nominacija za najviša glazbena priznanja, a s novim nominacijama ima ukupno 88 nominacija u karijeri čime se izjednačila sa svojim suprugom Jay-Z-jem kao najnominiranijim izvođačem u povijesti Grammyja.

Jay-Z je dobio tri nominacije za pjesmu God Did, jednu za pjesmu godine, drugu za najbolju rap pjesmu i treću za najbolji rap performans.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo