9°C
Mostar 11°C
Tuzla 16°C
Banja Luka 16°C
Bihać 10°C

03.12.2022 / 12:27 Crna hronika - Policija potvrdila

Uhapšen ubica muškarca u Banjoj Luci

Uhapšen ubica muškarca u Banjoj Luci
Mjesto na kojem je pronađeno beživotno tijelo mladića (Foto: RTRS)
Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, 03. decembra 2022. godine identifikovali su i lišili slobode lice inicijala D.M. iz Banjaluke ...

... zbog postojanja osnova sumnje da je dana 02. decembra 2022. godine oko 19.40 časova počinilo krivično djelo teško ubistvo, saopšteno je iz PU Banjaluka.

U toku je kriminalistička obrada navedenog lica, navodi se u saopštenju.

Po nalogu postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka navedeno lice će nakon završene kriminalističke obrade i kompletiranja i dokumentovanja predmeta uz Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti sprovedeno u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

Novi detalji o zločinu: Sačekao ga kod “Delte” i ubo, pa trčao za njim da mu presudi

Napadač, koji je sinoć u Banjaluci nožem ubio Ariela Bogdanovića (28), ovog dvadesetosmogodišnjaka je prvo ubo kod tržnog centra “Delta”, otkrivaju izvori “Nezavisnih novina”.

“Tu ga je sačekao i ubo. Bogdanović potom počinje da bježi, ali napadač trči za njim sve do pumpe ‘Nestro’, gdje ga je ubo još najmanje sedam puta”, ističu naši izvori.
 
Kako saznajemo, zbog ovog zločina uhapšen je tridesetšestogodišnji Dalibor Mandić iz Banjaluke, a koji je radio sa Bogdanovićem. Kao jedan od mogućih motiva zločina navodi se ljubomora.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo