-1°C
Mostar 5°C
Tuzla 4°C
Banja Luka 2°C
Bihać 1°C

18.03.2023 / 20:09 Regija - Priština

Pucnjava u hotelu: Jedna osoba ubijena, dvije ranjene

Pucnjava u hotelu: Jedna osoba ubijena, dvije ranjene
Foto: Vijesti.ba

U hotelu u Prištini danas je jedna osoba ubijena, a još dvije su povrijeđene, javila je Gazeta ekspres, a prenosi Kosovo-online.

Kako je saopštila portparolka Kosovske policije za region Prištine Fljora Ahmeti, danas oko 13.20 sati, policija je dobila informaciju o pucnjavi, u prištinskom naselju Arberia, u jednom hotelu.

Na lice mjesta odmah su stigle policijske jedinice i medicinska ekipa, dodala je Ahmeti.

Prema prvim podacima, jedna osoba je zadobila rane iz vatrenog oružja i preminula je na licu mjesta, a smrt je konstatovala ljekarska ekipa.

Dvije osobe su povrijeđene i upućene su u bolnicu.

Uhapšene dvije osobe zbog ubistva u Prištini

Dva muškarca uhapšena su danas zbog ubistva jedne osobe u hotelu u Prištini, saopšteno je iz Osnovnog tužilaštva u Prištini.

"Tužilac je donio rješenje o zadržavanju lica čiji su inicijali A. M. i M. M, koji su primljeni u bolnicu pod mjerama bezbjednosti policije, a koji su i osumnjičeni za krivično djelo teško ubistvo", rekla je portparol Osnovnog tužilaštva u Prištini, Ljaureta Uljaj.

Kosovska policija saopštila je da je jedna osoba preminula od prostrelnih rana, a da su dvije povrijeđene oštrim predmetom u hotelu u prištinskom naselju Dragodan, prenose prištinski portali.

Iz policije navode da je dvoje povrijeđenih upućeno na liječenje.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo