25°C
Mostar 29°C
Tuzla 26°C
Banja Luka 23°C
Bihać 16°C

21.03.2023 / 20:09 Regija - Podgorica

Abazovićeva URA podržala Milatovića u drugom izbornom krugu

Abazovićeva URA podržala Milatovića u drugom izbornom krugu
Foto: arhiv

Glavni odbor Građanskog pokreta URA Dritana Abazovića podržao je danas Jakova Milatovića, kandidata Pokreta Evrope sad u drugom krugu predsjedničkih izbora, koji će biti održani 2. aprila.

Iz URA su pozvali sve njihove i članove i simpatizere da u drugom izbornom glasaju za Milatovića.

"Pobjeda Jakova Milatovića će označiti definitivni kraj vladavine Đukanovićevog režima u Crnoj Gori koji traje više od 30 godina. Time će u potpunosti biti ostvaren jedan od njihovih programskih ciljeva proklamovan prilikom osnivanja", navedeno je u saopštenju URA.

Poručuju da stoje na raspolaganju u logističkom i u svakom drugom smislu Milatoviću i njegovom štabu da bi pobjeda nad Đukanovićem bila što ubjedljivija.

"Sve ono za šta smo se kao partija zalagali, da gradimo moderno društvo, sada se u Crnoj Gori dešava. Fokus više nije na prošlosti nego na progresu i to je ogromna satisfakcija. Uspjeli smo da sa partnerima potpuno pokažemo besmislenim diskurs koji je protežirala DPS i tako opstajala na vlasti", naveli su iz URA.

Ističu da sve priče o podjelama, mržnji, netrpeljivosti koje i dalje forsiraju iz Đukanovićevog tabora padaju u vodu i ruše se kao kula od karata.

"Vrijeme je za novu modernu Crnu Goru, prvu narednu članicu Evropske unije, a URA će na tom putu nastaviti da daje svoj doprinos", navedeno je u saopštenju URA.


(Vijesti.ba / Tanjug)

Izdvajamo