9°C
Mostar 9°C
Tuzla 11°C
Banja Luka 8°C
Bihać 7°C

09.05.2023 / 11:18 SHOW - Saudijska Arabija

Georgina Rodríguez objavila nove fotografije raskošnog života

Djevojka Cristiana Ronalda, Georgina Rodríguez, omogućila je fanovima uvid u njihove raskošne saudijske prostorije uz seksi snimke i porodične fotografije.

Par se preselio u Saudijsku Arabiju u januaru kada je potpisao ugovor vrijedan 175 miliona funti godišnje da igra za tamošnji klub Al Nassr.

Čini se da Cristiano Ronaldo i njegova djevojka Georgina Rodríguez navikavaju na saudijski život, što se vidi u njenim novim objavama na Instagramu, koje su dale pogled na raskošna izdanja koja zovu domom na Bliskom istoku.

Na svojim slikama iz njihovog dnevnog boravka, Georgina je izgledala senzacionalno dok je pozirala u bikiniju pored Ronalda i njihove djece.

Cristiano ima sina Cristiana mlađeg (12) i blizance Evu i Matea (5), koje je dobio prije nego što je upoznao Georginu, a roditelji su kćerke Alane Martine (takođe pete) i 13-mjesečne bebe Belle, koju su dobili u aprilu prošle godine.

Georgina je izgledala nevjerovatno na snimcima dok je pozirala u plavom bikiniju i pokazivala njihov vozni park skupih automobila.

Opušteni u svom idiličnom bazenu, par je odvajao vrijeme za opuštanje na suncu dok se igrao sa bebom Bellom Esmeraldom.

Georgina i Cristiano su se upoznali dok je ona radila kao pomoćnik u maloprodaji u Madridu, dok su zapeli poglede preko šina u Gucciju 2016.

Prošle godine je priznala da se tokom susreta sa zvijezdom Juventusa 'zaljubila na prvi pogled'. Tvrdila je da je osjećaj bio obostran nakon njihovog susreta, kako je otkrila u nedavnom intervjuu za italijanski magazin Elle.

'Prvi sastanak s Ronaldom bio je u Gucciju gdje sam radila kao prodajni asistent. Danima kasnije ponovo smo se vidjeli na događaju drugog brenda. Tada smo mogli razgovarati u opuštenoj atmosferi, van mog radnog okruženja. Bila je to ljubav na prvi pogled za oboje', kazala je Georgina.

U oktobru 2021. godine, par je otkrio da očekuju blizance, ali njihov sin je tragično preminuo pri rođenju 18. aprila, dok je njihova kćerka Bella Esmeralda preživjela.

Ronaldov najstariji sin Cristiano Jr. rođen je u Sjedinjenim Državama 2010. godine, ali je odmah vraćen u Madrid da bi odrastao u Španiji. Identitet njegove majke je nepoznat.

U junu 2017. tadašnja zvijezda Real Madrida iznenadila je fanove vijestima da je dobio blizance Evu i Matea preko surogata, a samo mjesec dana kasnije on i Georgina su objavili da očekuju svoje prvo zajedničko dijete.

Cristiano je u prošlosti tvrdio da želi povećati broj djece na sedmoro, što odgovara njegovom broju dresa i životnom brendu CR7.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo