3°C
Mostar °C
Tuzla 6°C
Banja Luka 7°C
Bihać 5°C

25.05.2023 / 08:57 SHOW - Ispričala u dokumentarcu

Tina Turner nije voljela jedan od svojih najvećih hitova: 'Grozna pjesma'

Tina Turner nije voljela jedan od svojih najvećih hitova: 'Grozna pjesma'
Legendarna rock pjevačica Tina Turner preminula je u srijedu nakon duge bolesti u dobi od 83 godine, u svom domu u Kusnachtu blizu Züricha u Švicarskoj.

Slavna pjevačica ostavila je za sobom pregršt bezvremenskih hitova, međutim jedan od njih, i to dosta veliki, Turner baš i nije voljela. Naime, u dokumentarcu HBO-a o Tini Turner snimljenom 2021. godine, pjevačica je otkrila da ne voli pjesmu “What’s Love Got To Do It”, koja se našla na albumu Private Dancer i koja joj je donijela Grammyja.

“Bila je to užasna i grozna pjesma. Ja sam bila rokerica, a ovo je bila pop-pjesma”, rekla je Turner u dokumentarcu. Njezin tadašnji menadžer Roger Davies bio je oduševljen pjesmom i mislio je, očito s pravom, da bi pjesma mogla biti hit.



“Rekao sam joj da je to kao džoging. Onda smo oboje ustali i džogirali. Tako je Tina uhvatila taj groove pjesme i prilagodila je sebi”, rekao je Davies, a Turner je to potvrdila.

“Ja sam promijenila tu pjesmu i učinila je svojom”, pojasnila je Turner.

“Kraljica rock’n rolla” prodala je više od 180 milijuna albuma i osvojila 12 Grammyja, a njezine pjesme omiljene su među generacijama, piše Index.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo