3°C
Mostar 7°C
Tuzla 6°C
Banja Luka 7°C
Bihać 6°C

28.05.2023 / 12:05 Ekonomija - Primjer Penny plus

Tražite posao: Znate li kakav je proces selekcije?

Web pretraživači danas su krcati savjetima kako naći posao 'u pet, devet, dvanaest koraka'.

Možete naći i savjete poput onih koji govore o "putu do najboljeg rezultata", preko onih "kako naći posao bez iskustva" do "top savjeta za pronalazak posla".

No, stvari ipak nisu tako proste. Ipak neki poslodavci potrudili su se da ih olakšaju.

Da bi buduće uposlenike upoznali s onim šta se od njih očekuje, jaka i stabilna domaća kompanija Penny plus, izradila je detaljnu mapu puta o procesu selekcije za ulazak u svoj tim.

Kompanija je na tržištu prisutna preko 25 godina i ima 520 zaposlenih, te raspolaže sa preko 70.000 artikala, a proces selekcije uposlenika je detaljan.

- Svjesni smo značaja svakog zaposlenog u kompaniji, te u procesu regrutacije i selekcije postupamo profesionalno i objektivno. Vodimo se najboljim praksama i to nas čini poželjnim poslodavcem, navodi iz Penny plus.

Ova kompanija vam nudi da svoju samoincijativnu prijavu izvršite tako što ćete ispuniti obrazac kadrovskog upitnika uz obavezno navođenje radne pozicije na koju se prijavljujete.

- Pridružite se timu naše kompanije i budite dio tima koji pobjeđuje, poručuju iz Penny plus.

Sve detalje možete pogledati na ovom LINKU (https://pennyplus.com/prijavazaposao), a detalje procesu selekcije u fotogaleriji iznad.

Penny plus inače se bavi prodajom i distribucijom na malo i veliko visokokvalitetnog građevinskog materijala, vodomaterijala, elektromaterijala, plastike, pločica, lajsni, sanitarija, drugog građevinskog materijala, kućnih potrepština i robama široke potrošnje sa velikim brojem poslovnih objekata, ali i izgradnjom poslovnih objekata reprezentativnog karaktera.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo