0°C
Mostar 6°C
Tuzla 3°C
Banja Luka 4°C
Bihać 3°C

09.06.2023 / 11:20 Košarka - ABA liga

Potvrđeno: Finalna serija počinje 13. juna

Potvrđeno: Finalna serija počinje 13. juna
Foto: Ilustracija

Košarkaška ABA liga potvrdila je danas da će finalna serija regionalnog takmičenja Partizana i Crvene zvezde početi u utorak, 13. juna.

Prva utakmica na programu je u utorak, 13. juna, od 20.00 u Beogradskoj areni, a druga dva dana kasnije na istom mjestu u istom terminu.

Treći meč Zvezda i Partizan igraće u dvorani "Aleksandar Nikolić" u nedjelju, 18. juna, u 20.30.

Eventualna četvrta utakmica na programu je 20. juna, a eventualna peta 23. juna. Tačno vrijeme četvrte i pete utakmice biće određeno naknadno. Domaćin eventualne majstorice biće Partizan.

Na ovaj način, ABA liga je potvrdila dogovor čelnika regionalnog takmičenja i Košarkaške lige Srbije da se prvo odigra završnica prvenstva Srbije, a potom finale ABA lige.

Po tom dogovoru, finalni mečevi KLS na programu su u petak i nedjelju, a eventualna majstorica u ponedjeljak, dok bi finale ABA lige počelo 13. juna, dan kasnije nego što je prvobitno bilo predviđeno.

ABA liga je, takođe, potvrdom ovih termina i odbacila prigovor Partizana koji je tražio da mečevi budu odigrani prema ranije utvrđenom rasporedu - sve za po dan ranije: 12, 14. i 17. jun, odnosno 19. i 22. ako bude četvrtog i petog meča, prenosi BETA.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo