13°C
Mostar 18°C
Tuzla 16°C
Banja Luka 17°C
Bihać 17°C

19.09.2023 / 16:08 Crna hronika - Ranjen u pucnjavi

Hatić se oglasio iz Hitne pomoći: Treba vam 30 metaka za mene

Hatić se oglasio iz Hitne pomoći: Treba vam 30 metaka za mene

U centru Sarajeva je danas oko podne došlo do pucnjave u kojoj je povrijeđen Mirza Hatić.

“Evo ljudi, upucan sam u srcu Sarajeva, ovo mi je žena naštimala”, rekao je Hatić u videu koji je podijelio na svom Instagramu odmah nakon pucnjave, nakon čega se još jednom oglasio iz Hitne pomoći.

"Sjedim u bašti i priđe mi s leđa i upuca me 2 metka. I onaj pištolj stoji nako dole i ja mu otmem pištolj i uzmem pištolj u njega. Ljudi nemojte se sekirati ovo su samo 2 metka. Nije strašno. Dobio sam ih 7 i još ova 2 to su 9. Ovo sad je bilo u nogu", rekao je Hatić, kojeg su medicinari opomenuli da ne snima video za TikTok:

“Ne smetam ja nikom. Moram reći fanovima šta je bilo. Samo se nemoj ti sekirati. Neću ja ugasiti live, nemaš pravo da mi uzmeš telefon".

Mirza Hatić je objavio i fotografiju sa porukom: "Ako neko misli da sa dva metka može na mene, teško. Treba vam 30 komada".

U videu koji je na društvenim mrežama objavio Hatić, vidljivi su tragovi krvi.

"Dobili smo dojavu u 11.40 sati da je došlo do upotrebe vatrenog oružja u ulici Bravadžiluk. Jedna osoba je povrijeđena u prijedjelu desne noge. Ona se trenutno nalazi na ljekarskog pregledu. Više informacija će biti poznato nakon završenog uviđaja", ranije su za Vijesti.ba iz MUP-a KS.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo