15°C
Mostar 23°C
Tuzla 17°C
Banja Luka 18°C
Bihać 17°C

26.09.2023 / 16:06 Crna hronika - Tuzla

Djed pretučen nakon što je došao po unuka pred školu, djeca sve gledala

Djed pretučen nakon što je došao po unuka pred školu, djeca sve gledala
Foto: Tuzlanski info

Danas se u neposrednoj blizini školskog dvorišta OŠ “Miladije” dogodio fiziki napad na muškarca incijala A.S. rođenog 1958. godine.

Naime, A.S. došao je pred školu po svog unuka koji je završavao nastavu u prvoj smjeni kada je na njega fizički nasrnula osoba poznata u naselju Miladije po problematičnom ponašanju ali navodno i kozumiranju narkotičkih sredstava, kako nezvanično saznaje Tuzlanski info.

Fizički napad u kojem je pretučen A.S. 65-godišnji djed učenika OŠ “Miladije” dogodio se naočigled brojne djece koja su se u tom trenutku zatekla u školskom dvorištu.

Nakon silnih udaraca pesnicama A.S. je pao na asfalt. “Pacijent inicijala A.S. (1958.) obrađen na prijemu Klinike za ortopediju i traumatologiju, te upućen na dodatnu dijagnostiku na Kliniku za plastičnu i maksilofacijlanu hirurgiju hirurgiju UKC-a Tuzla” – saopćila je za medije Ersija Ašćerić – Mujedinović šefica Službe za komunikacije UKC-a Tuzla.

Iz Uprave policije MUP-a TK potvrdili su da se ovaj incident dogodio jutros oko 11:30 sati i da je o svemu obaviješten dežurni Tužilac Tužilaštva Tuzlanskog kantona. Napadač je kako saznajemo identifikovan ali još uvijek nije priveden u policijske prostorije. Službenici PS Zapad, obavili su uviđajne radnje i poduzeli sve potrebne aktivnosti na rasvjetljavanju ovog nemilog događaja.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo