5°C
Mostar 8°C
Tuzla 6°C
Banja Luka 7°C
Bihać 3°C

26.11.2023 / 06:15 SHOW - Pop pjevačica

Okrenuli joj leđa: Sinovi Britney Spears više je ne žele vidjeti

Okrenuli joj leđa: Sinovi Britney Spears više je ne žele vidjeti
Foto: Arhiva
Britney Spears u braku s Kevinom Federlineom dobila je dvojicu sinova, koji je danas, nažalost, ne žele vidjeti.

Sinovi pop-pjevačice Britney Spears, Jayden James i Sean Preston Federline, viđeni su na Havajima po prvi put otkako su se tamo preselili prije tri mjeseca, a društvo im je pravio njihov otac Kevin Federline i prijateljica.

Ekipa se zabavljala na jednoj od plaža, a mnogi su se iznenadili koliko su se momci promijenili i odrasli. 18-godišnji Sean Preston ima dugu kosu i bradicu, dok je 17-godišnji Jayden James ošišan na skroz kratku frizuru i teško ih je i prepoznati.
 
Kevin je u jednom od posljednjih intervjua progovorio o odnosu Britney i njezinih sinova pa otkrio da su glavni razlog zbog kojeg je oni više ne žele viđati golišave snimke i fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama. Pritom je i priznao da majku nisu vidjeli već mjesecima, i to zato jer oni tako žele.
 
”Momci su odlučili da je ne žele vidjeti. Nisu htjeli ići ni na njezino vjenčanje”, rekao je.
 
Iako je deset godina šutio o njihovoj vezi i odnosu zbog djece, Kevin je sada potaknuo mnoge komentare nakon dugo godina šutnje. Izjava kojom je još više naljutio fanove Spears jest njegovo mišljenje o načinu postupanja njezinog oca prema njoj.
 
”Mislim da je spasila njegova konzervativnost koja je trajala 13 godina”, rekao je.

Pop-zvijezda i Federline bili su zajedno od 2004. do 2007. godine. Britney je trenutno u procesu razvoda od Sama Asgharija, u kojem je našla utjehu i podršku nakon niza godina tuge, ali njihova priča ipak nije imala sretan kraj.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo