15°C
Mostar 23°C
Tuzla 17°C
Banja Luka 18°C
Bihać 17°C

27.11.2023 / 22:21 SHOW - Iskrena i otvorena

Emily Ratajkowski otkrila šta joj je pomoglo da lakše preboli razvod

Emily Ratajkowski otkrila šta joj je pomoglo da lakše preboli razvod
Foto: Agencije
Manekenka Emily Ratajkowski razvela se od Sebastiana Bear-McClarda 2022. godine, a sada je govorila o tome zašto niko ne treba biti tužan nakon razvoda.

U razgovoru za australski Vogue rekla je da odbija gledati razvod kao neuspjeh.

Smatra da ne postoji opasnost u "glamuriziranju" razvoda. "Kad razmišljate o tome koliko je razvod tabu, trebate reći: 'Ne, nije to loše, zapravo, možda je i cool'", kaže Emily.

Kaže da joj je velika pomoć kako bi preboljela razvod bio razgovor o tome i da joj je drago što je bila iskrena i otvorena.

"Čak i samo dijeljenje mog iskustva o razvodu bilo je pomalo katarzično, ali također lijepo, jer ne želim da svi misle da sam neka savršena osoba", kazala je. Iako je bila otvorena o svemu, ipak nije željela otkriti šta je uzrokovalo njezin razvod. Ranije je rekla da nije htjela govoriti o razlozima njihovog razvoda, jer se htjela usredotočiti na svog sina.

Ali, samo zato što smatra da razvod nije loša stvar, nije se sramila reći da joj je ipak teško pao. "Upravo sam dobila dijete, stvarno sam željela imati porodicu, bilo mi je jako teško otići", rekla je. Ističe da je za nju na kraju krajeva razvod pozitivna stvar. "Za sve one koji su pod stresom zbog razvoda, dobro je i čestitam", rekla je.

Bivši par ima jednog sina, Sylvestera Apolla Beara, koji je rođen 2021., a u braku su bili četiri godine, prenosi Index.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo