5°C
Mostar 8°C
Tuzla 6°C
Banja Luka 6°C
Bihać 3°C

28.11.2023 / 15:24 Zanimljivosti - Brazil

Bizarnost bez granica: Žena se udala za plišanog lutka i objavila da s njim čeka kćerku

Bizarnost bez granica: Žena se udala za plišanog lutka i objavila da s njim čeka kćerku
Foto: Instagram
Meirivone Rocha privukla je pažnju javnosti prošle godine nakon što je objavila da se “udala” za lutku muškarca i da su dobili “sina” Marcelina. Sada tvrdi da čekaju drugo dijete…

Ispričala je da će u decembru roditi kćerku i da će se zvati Marcela. Nedavno je organizovala zabavu otkrivanja pola djeteta na koju je pozvala 40 gostiju.

“Željela sam dečaka zato što sam čula da mi treba mnogo više novca i truda za odgajanje djevojčice. No, ova beba će i dalje biti dobrodošla i voljena”, kazala je za Daily Mail.

Dodala je da je njen suprug Marcelo jako sretan zato što je htio djevojčicu. Očekivano, njene profile na društvenim mrežama su preplavili komentari.

“Mislim da je vrijeme da posetiš psihijatra”, “Zašto niko ne pomogne ovoj ženi?”, “Šta radi njena porodica? Poduzmite nešto”, neki su od njih.

Meirivone se prethodno požalila majci kako se osjeća usamljeno jer nema partnera. Iz tog razloga je njena majka odlučila da joj pokloni Marcela.

“Zaljubila sam se u njega na prvi pogled. Napokon sam dobila muškarca sa kojim mogu ići na časove plesa. Moj život je dobio smisao”, izjavila je ona u razgovoru za magazin Need To Know.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo