6°C
Mostar 10°C
Tuzla 9°C
Banja Luka 8°C
Bihać 7°C

02.12.2023 / 20:07 SHOW - Nova etapa života

Lana Jurčević se prvi put oglasila nakon poroda: Prognoze su nam bile nikakve

Lana Jurčević se prvi put oglasila nakon poroda: Prognoze su nam bile nikakve
Foto: Instagram
Nakon što je prije nekoliko dana postala majka, nakon izuzetno teških mjeseci, popularna pjevačica na blogu je opisala svoje iskustvo i otkrila kako je cijelo vrijeme vjerovala u sretan kraj uprkos negativnim prognozama.

Lana Jurčević je, uz video na kojem pozira s partnerom Filipom Kratofilom kako bi imala uspomenu na trudnoću, objavila i blog o svojem putovanju do majčinstva koje nije bilo nimalo lako.

Popularna pjevačica, koja je više od 40 dana provela u bolnici, na blogu je otkrila teške detalje svoje trudnoće.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)


Sada je otkrila kako su više od četiri mjeseca čuvali sretne vijesti, dok je ona nastupala, putovala, snimila spot...

"Sve je bilo dobro, a onda sam dan nakon zadnjeg koncerta završila u bolnici i tako su naše porodice, nažalost, umjesto lijepe vijesti, dočekale one za koje nisu znali kako da reaguju. Niti su se smjeli veseliti, niti su smjeli pokazivati da se brinu i da su van sebe. Niko nije znao ishod, iako su nam prognoze bile nikakve", napisala je Lana na svom blogu i priznala kako je njoj, ipak, intuicija cijelo vrijeme govorila da ne odustaje.

"Psihologija je odavno rekla svoje, ali koliko puta sam zamislila neku drugu ženu u mojoj koži koja bi na riječi ‘Možeš odmah sad ili u ponedjeljak uzeti terapiju za izbacivanje ploda‘ to zaista i učinila. Ne krivim ni doktora koji je to rekao - zaista nije izgledalo obećavajuće, ali ipak mislim da zadnju prognozu daje Bog i da tu treba biti jako pažljiv. Vjerovali vi u njega ili ne, postoje stvari koje nisu u našim rukama i to niko ne može osporiti. Ja sam zahvalna na tome što mi je dao priliku da budem mama…", dodala je Lana koja je kroz cijeli period proveden u bolnici dijelila svoje iskustvo i iskreno govorila o cijeloj situaciji kako bi bila podrška drugim ženama koje prolaze kroz slično.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)


(Vijesti.ba)

Izdvajamo