13°C
Mostar 19°C
Tuzla 17°C
Banja Luka 18°C
Bihać 17°C

04.12.2023 / 08:10 SHOW - Maestralno

Emina Bajtarević iz BiH sjajnim nastupom u hrvatskom "Supertalentu" očarala je publiku i žiri

Emina Bajtarević iz BiH sjajnim nastupom u hrvatskom "Supertalentu" očarala je publiku i žiri
Foto: Vijesti.ba
Na pozornici Supertalenta sinoć je nastupao zlatni gumb talentovana 25-godišnja Emina Bajtarević koja je audicijskim nastupom izazvala opće oduševljenje kombinacijom pjevanja i trbuhozborstva.

Emini ovo nije prvi put na Supertalent pozornici. Već je prije četiri godine došla pokazati svoj pjevački talent, a sada se vratila s upgradeom i pojačanjem – i to kakvim.


Emina Bajtarević je ovoga puta nadogradila svoj nastup te u tri glasa izvela bezvremenski hit 'My Heart Will Go On' čime je još jednom izazvala divljenje žirija.

"Jao Emina draga, ne znam da li možeš nadmašiti ovo koliko je ovo bilo sjajno, toliko si inteligentna i sjajna. Ako ti ovu sezonu ne pobijediš, ja ne znam ko će", komentarisala je Martina Tomčić.

"Ovo je zlatni gumb, i sad nema veze što ga nisi dobila, to je bilo toliko maestralno, toliko si normalna da to nije normalno, savršenstvo", dodala je Maja Šuput.

"Sviđa mi se koliko si skromna, a zapravo si daleko najveća, ti kad zapjevaš sve stane", zaključio je Fabijan Pavao Medvešek, prenosi Dalmatinski portal.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo