13°C
Mostar 18°C
Tuzla 16°C
Banja Luka 17°C
Bihać 17°C

04.12.2023 / 17:03 Muzika i Film - Incident

Glumicu Florence Pugh na premijeri filma pogodili predmetom u glavu

Glumicu Florence Pugh na premijeri filma pogodili predmetom u glavu
Foto: X
Glumica Florence Pugh pogođena je u lice nepoznatim predmetom u nedjelju tokom pojavljivanja na Comic Con događaju u Brazilu.

27-godišnja glumica s ostatkom filmske ekipe trenutno promoviše nastavak hit filma Dina, a tim povodom u Brazilu je održan i panel na kojem su uz Florence Pugh prisustvovali Timothee Chalamet, Zendaya i Austin Butler.

Dok je dobro raspoložena ekipa pozirala okupljenim fotografima, neko je iz gomile prema njima bacio nepoznat predmet koji je potom pogodio Florence Pugh u lice. Predmet je doletio i pogodio je kod desnog oka, zbog čega je malo nedostajalo da dođe do teže povrede.


Ovo inače nije prvi put da slavne face budu žrtve suludih obožavaoca. Taylor Swift ranije ovog mjeseca je svoje obožavaoce u Argentini zamolila da ne bacaju nikakve darove na pozornicu, kako ne bi povrijedili nju ili plesače. "Sviđa mi se što ste mi donijeli poklone i to je uistinu lijepo, ali mogu li vas moliti da ih ne bacate na pozornicu?" poručila im je slavna pjevačica.

I dok je Taylor prošla bez povreda, time se ne mogu pohvaliti njezine kolege. Pjevačicu Bebe Rexhu pogodio je muškarac iz publike koji je zbog toga i uhapšen, a pjevačica je zbog povrede završila na šivanju. Nepoznate predmete u glavu su dobili i Harry Styles, Pink i Adele.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo