8°C
Mostar 12°C
Tuzla 16°C
Banja Luka 15°C
Bihać 11°C

04.12.2023 / 23:52 SHOW - Zagreb

Ludnica u Areni: Prijović na pozornicu izvela Rozgu i Brenu

Ludnica u Areni: Prijović na pozornicu izvela Rozgu i Brenu
Foto: Cropix
Aleksandra Prijović održala je četvrti nastup u Areni Zagreb.

Jedna od gošći bila joj je, na veliko oduševljenje publike, Jelena Rozga. Splitsku pjevačicu je publika dočekala s ogromnim pljeskom, prenosi Index.

"Dugo se bavim ovim poslom i upoznala sam puno ljudi. Ali su rijetki kao ona. Tako je jedna divna žena", rekla je Aleksandra Rozgi.

"Ti si tek počela i zaslužila si sve ovo. Znam koliko si radila. Znam koliko voliš pjesmu i svoju publiku, hvala ti na tome", rekla joj je potom Rozga.Zajedno su otpjevale pjesme "Ginem", "Minus i plus", te "Dani su bez broja".

Potom je na pozornicu s Aleksandrom i Rozgom izašla i Lepa Brena. Zajedno su otpjevale pjesmu "Hajde da se volimo".

@aprijovic #aleksandraprijovic #lepabrena #jelenarozga ♬ original sound - Aleksandra Prijović


"Kad je Brena prvi put bila gost na mojem koncertu, dugo sam razmišljala kako da je najavim. Onda sam shvatila - ona je najveća ikada, Lepa Brena! Hvala vam što ste mi uvijek bili poput majke. Puno vas volim i jako sam sretna što me vi savjetujete i što živim u vašem vremenu", rekla je Prijović Breni na pozornici.Zatim su zajedno zapjevale pjesmu "Poželi sreću drugima" i "Čik pogodi".


Foto: Cropix

Osim Jelene Rozge i Lepe Brene, na čevrtom koncertu Aleksandre Prijović u Areni Zagreb nastupili su i Saša Matić, te Nataša Bekvalac.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo