13°C
Mostar 19°C
Tuzla 17°C
Banja Luka 18°C
Bihać 17°C

05.12.2023 / 09:38 SHOW - Zagreb

Saša Matić o Aleksandri Prijović: Dokazala je da ljubav i muzika ne poznaju granice

Saša Matić o Aleksandri Prijović: Dokazala je da ljubav i muzika ne poznaju granice
Foto: Extra FM/Mario Poje
Saša Matić bio je gost na četvrtom koncertu Aleksandre Prijović u Areni Zagreb.

Njih dvoje 2018. godine snimili su hit "Ko si ti", koji su sinoć zajedno i otpjevali zagrebačkoj publici. Saša je na pozornici zahvalio Aleksandri te joj je poželio i 10 takvih koncerata.

"Aleksandra je večeras dokazala da muzika i ljubav nemaju granica kad ste vi u pitanju. Aleksandra, ja ti želim, kad ćeš sljedeći put pjevati ovdje - ne pet, ne šest, najmanje 10 ovakvih koncerata", rekao je Saša.

Saša se na kraju našalio sa Aleksandrom, rekavši da joj samo zamjera jednu stvar, a to je što ga i dalje persira iako joj je mnogo puta rekao da za to nema potrebe.

"Ja to radim iz poštovanja", nasmijala se Aleksandra.



Aleksandra se prisjetila kako je ona bila Saši gošća u Areni Zagreb 2018. godine.

"Uvijek je vjerovao u mene i uvijek me savjetovao. Jako se dobro sjećam i ponosna sam što sam prije pet godina stala na binu pored vas, u sedmom mjesecu trudnoće. Sad ja imam tu čast da ste vi gost na mojem koncertu, nikad vam to neću zaboraviti", rekla je, prenosi Index.

Te 2018. Saša je rasprodao dva koncerta u Areni Zagreb.

"Ja sam vjerovao da će se Arena rasprodati, ali ne ovako rano! A da će me dočekati isto ono što me do sada dočekalo dva puta samo u Beogradu, to nisam mogao ni sanjati", rekao je tada.

Aleksandri su se sinoć na pozornici u Areni pridružile i Nataša Bekvalac i Jelena Rozga, a prava ludnica nastala je kada je ušetala Lepa Brena.

@aprijovic #aleksandraprijovic #lepabrena #jelenarozga ♬ original sound - Aleksandra Prijović


(Vijesti.ba)

Izdvajamo