4°C
Mostar 8°C
Tuzla 8°C
Banja Luka 10°C
Bihać 6°C

05.12.2023 / 19:30 Fudbal - Pogledajte

Fenerbahče predstavio kako bi Džeko izgledao u popularnoj igrici

Fenerbahče predstavio kako bi Džeko izgledao u popularnoj igrici
Foto: X
Nogometni klub Fenerbahče u kojem igra naš dijamant Edin Džeko predstavio je kako bi to on izgledao u ovoj popularnoj igrici.

Klub je ovo predstavio nakon što su zvanično objavljeni prvi traileri planetarno popularne igrice Grand Theft Auto 6 (GTA).

Zvanično objavljivanje trailera najavljeno je za danas (5. decembar) u 15:00 sati po našem vremenu, no plan kompanije Rockstar Games je propao nakon što je klip "procurio" i pojavio se na društvenoj mreži X.

Klip je ubrzo suspendovan, a onda je kompanija bila primorana da odmah objavi svoj zvanični trailer. Igrica je odmah zaludjela gaming svijet.

Premijeru su pogledali milioni korisnika, a igra izlazi na tržište tek 2025. godine. Međutim, na društvenim mrežama objave govore o velikoj popularnosti igrice, a "GTA ludilo" zahvatilo je i Fenerbahče koji se odlučio malo i našaliti i nasmijati fanove.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Fenerbahçe (@fenerbahce)

Tako je turski nogometni velikan objavio slike svojih nogometnih zvijezda u igrici GTA 6. Naravno, na naslovnici je najveća zvijezda kluba, naš Edin Džeko.
"Naši u GTA svemiru", stoji u opisu Fenerbahčea, a uz Džeku, tu su još Irfan Can Kahveci, Fred, Sebastian Szymanski i Ferdi Kardioglu.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo