14°C
Mostar 20°C
Tuzla 17°C
Banja Luka 17°C
Bihać 15°C

24.04.2024 / 12:50 Muzika i Film - Anegdota

Marija htjela da joj se sin drugačije zove: 'Odustala sam kad su mi rekli da je to ime za psa'

Marija htjela da joj se sin drugačije zove: 'Odustala sam kad su mi rekli da je to ime za psa'
Foto: Ilustracija

Poznata pjevačica Marija Šerifović nedavno je dobila sina kojem je dala ime Mario, a sada je otkrila da je prvobitno željela da se zove drugačije.

U jednom videu koji je objavila na svom YouTubeu, Marija je priznala da je prvi izbor za sinovo ime bio "Max", ali da se predomislila nakon što je čula komentare prijateljica.

"Htjela sam da se zove na slovo 'M' i prva ideja je bila da bude Max, ali moje prijateljice seljanke su me razočarale kad su rekle da je to ime za psa. Jutro nakon što se rodio trebalo je popuniti papire i došla je žena pitati koje je njegovo ime, a ja ga još nisam imala. I onda su porodica i prijatelji počeli mozgati šta bi na 'M' i neko je izgovorio 'Mario' i to je bilo to. Naravno, bez 'j', zato što sam ja zbog izgovora u Americi 'Mariđa' pa bi on bio 'Mariđo'", navela je.

Marija Šerifović je još jednom poručila kako je uloga majke naljepša, ali i najteža.

"To je jedan miks emocija koji će me tek stići. Stalna briga i stalni zaštitnički osjećaj, da mu ne padne dlaka s glave. Ali za njegovo dobro, kad bude malo odrastao, morat ću ga što više puštati, a ja što više 'grickati nokte'. Mislim da u današnje vrijeme nije dobro biti previše zaštitnički nastrojen", rekla je srbijanska pjevačica.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo