19°C
Mostar 22°C
Tuzla 20°C
Banja Luka 24°C
Bihać 18°C

02.05.2024 / 15:00 Fudbal - Ogorčen je

Trener Zrinjskog ponovo kritikovao suđenje: Najradije ne bi ništa komentarisao

Trener Zrinjskog ponovo kritikovao suđenje: Najradije ne bi ništa komentarisao

Trener Zrinjskog, Željko Petrović obratio se na današnjoj konferecniji za medije uoči novog velikog hercegovačkog derbija koje se igra u 30. kolu WWin lige Bosne i Hercegovine.

“Oni uvijek žele da daju maksimum protiv nas. Stabilna su ekipa i nije bilo davno kada su pobijedili Sarajevo sa 0:3 u gostima. Teška ekipa, koja hoće da igra i u većini slučajeva staje u srednji blok. Za nas se ne mijenja situacija, mi želimo da pobjeđujemo i imamo obavezu prema publici. Izvešćemo najbolji mogući sastav, a mi više nemamo šta da kalkulišemo, jer moramo pokušati dobiti sve do kraja kako bi ušli u pozitivan niz, jer poslije imamo i dvije važne utakmice u Kupu. Gledali smo meč Širokog Brijega protiv Borca, ali ne bih ništa govorio o toj utakmici, jer moramo gledati samo sebe“, rekao je trener Plemića te dodao:

“Nagradit ćemo mladog Kozinu i bit će sutra u sastavu. Nadam se da će prvi put nastupiti za seniore Zrinjskog u zvaničnom meču. Imamo dobar kadar i izvest ćemo ekipu koja je najsvježija” kazao je za kraj Petrović.

Susret između Zrinjskog i Širokog Brijega igra se sutra od 20:30 sati.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo