15°C
Mostar 20°C
Tuzla 18°C
Banja Luka 21°C
Bihać 18°C

06.05.2024 / 16:12 Fudbal - Video

Enis Bešlagić sa Spahićem napravio show u Dubrovniku: 'Sad ćemo mi krasti vaše igrače'

Enis Bešlagić sa Spahićem napravio show u Dubrovniku: 'Sad ćemo mi krasti vaše igrače'

Proslavljeni bh. glumac Enis Bešlagić u subotu je u Dubrovniku održao predstavu "Da sam ja neko" na kojoj se pojavio i Emir Spahić, a nekadašnji bh. reprezentativac je u jednom trenutku došao i na binu nakon čega je Bešlagić sve nasmijao svojim komentarima.

Spahić je prošlog mjeseca imenovan za direktora svih reprezentacija Bosne i Hercegovine, te je zajedno s novim selektorom Sergejom Barbarezom predstavljen na press konferenciji u Sarajevu.

Barbarez i Spahić već su imali nekoliko "radnih posjeta" i najavili su da će dati maksimum kako bi posjetili i razgovarali sa svim igračima na koje će računati u narednom periodu.

Međutim, Spahić je uspio da nađe i nekoliko dana za odmor i vratio se u Dubrovnik gdje je inače rođen i gdje živi nakon što je okačio kopačke o klin.

Spahić je u subotu bio na predstavi našeg glumca Enisa Bešlagića u Dubrovniku i svojim prisustvom sigurno da je uveličao ovaj događaj.

Predstava "Da sam ja neko" postala je hit širom regiona, a Bešlagić je tokom iste iskoristio priliku pred sami kraj da na binu pozove Spahića koji je dobio veliki aplauz od publike.

No, na kraju se Bešlagić našao u centru pažnje svojim sjajnim komentarima kojim je nasmijao prisutne. Objasnio je da se Spahić vratio u reprezentaciju BiH, te se našalio s činjenicom da nije rijetkost da igrači rođeni u BiH odluče igrati za Hrvatsku.

@enisbeslagic Enisov NAJSMIJEH za Emira Spahića u Dubrovniku #nikoganemrzimsamonekogaboljevolim #ljubav #movie #film #lifestyle #friends #instagram #insta #instagood #instamood #instalove #love #loveyourlife #travelphotography #travel #photography #instaphoto #europe #happy #happiness #smile #alwayssmile #e #beauty #fashion #fashionista #travelling #actor #nemamdvasrcajednozaljubavdrugozamržnju ♬ original sound - Enis Bešlagić jedini pravi

"Emir je preuzeo sad bh. reprezentaciju. Sad ćemo vam malo krasti ove igrače što imate", rekao je Bešlagić što je izmamilo smijeh publike, a zatim je nastavio.

"Pa aneks 7 Dejtonskog sporazuma, svi na svoje. Pa dosta, dali smo vam vala 70% reprezentacije, vratite nam sad barem nešto. Dajte nam jednog ili dvojicu da i mi doživimo to Evropsko i Svjetsko prvenstvo ponovo".

Ovaj video objavio je upravo Bešlagić na društvenim mrežama i pokazao da je i u Dubrovniku njegova predstava prošla na odličan način, a sa Spahićem je samo dodatno sve to uveličao.

Inače, Spahić je rođen u Dubrovniku 18. avgusta 1980. godine, ali odlučio je da igra za Bosnu i Hercegovinu za koju je upisao čak 94 nastupa i dao je šest golova. Godinama je bio kapiten našeg tima koji je predvodio 2014. godine na Mundijalu u Brazilu.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo