18°C
Mostar 25°C
Tuzla 19°C
Banja Luka 18°C
Bihać 15°C

21.05.2024 / 16:42 Muzika i Film - Želi takvog muža

Pjevačica iz Srbije 'bacila oko' na Harisa Džinovića: Stojim iza svojih riječi...

Pjevačica iz Srbije 'bacila oko' na Harisa Džinovića: Stojim iza svojih riječi...
Foto: Ilustracija
Buran razvod Harisa i Meline Džinović već dugo je aktuelna tema u svim medijima sa naših prostora.

Nakon što je već 'prožvakana' priča o tome kako su se i zbog čega Haris i Melina razišli, stiže zanimljiv komentar iz Srbije.

U centru pažnje je ne toliko poznata pjevačica Nataša Alimpić, koja je javno priznala da cijeli život traži muža poput Harisa Džinovića.

Njena izjava pokrenula je lavinu komentara na društvenim mrežama, da bi se nakon svega ponovo oglasila s porukom kako stoji iza svojih riječi.

“Ja sam i dalje pri toj izjavi, nisam rekla ništa što nije tačno i istinito. Gospodin Haris je jedan veliki gospodin, veliki umjetnik i mislim da bi svaka žena bila sretna da kraj sebe ima ostvarenog čoveka i takvu medijsku ličnost kao što je gospodin Haris i ne vidim zašto se podigla tolika pompa i zašto su se pojavili toliki komentari apropo moje izjave”, objasnila je Nataša, a zatim se obratila dijelu javnosti kome nije poznat njen lik i djelo:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Natasa Alimpic (@natasa_idila_official)

“Mnogi komentarišu da ne znaju ko sam ja, da ja tražim sponzora, da hoću slavu putem gospodina Harisa. Ne, moram to da demantujem zato što u svoju karijeru ulažem isključivo svoj napor, svoj novac i svoj trud. Želim da poručim svima koji ne znaju ko sam i odakle ja na društvenim mrežama odjednom sam u rekordnom roku na toliko portala, želim da im objasnim da ja imam tri svoje autorske pjesme i da sam jako ponosna na njih. Također, sam bila učesnica Sabora narodne muzike i nisam neko ko je tek tako došao na televiziju i portale”, rekla je za portal VS celebrity.

“Haris potiče iz jedne divne akademske porodice, on je gospodin koji je veliki trag ostavio na našoj javnoj sceni. Čast je imati takvog muža, ja to tražim cijeli život. Želim mu svu sreću, želim da ga život srećom časti”, glasila je Natašina izjava o Harisu Džinoviću.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo