20°C
Mostar 27°C
Tuzla 20°C
Banja Luka 18°C
Bihać 15°C

22.05.2024 / 14:16 SHOW - Kroz Aminin objektiv

Sarajevska maturantica inspirisana stilom 1950-ih

Vrijeme maturskih večeri je konačno stiglo - trenutak kada se mladići i djevojke pripremaju za jednu od najvažnijih noći svog srednjoškolskog života.

Za mnoge maturantice, ova noć predstavlja više od običnog događaja. To je prilika da zasjaju u svojoj punoj ljepoti, odaberu najljepšu haljinu i savršenu frizuru, a najbitnije od svega, stvore uspomene koje će trajati čitav život, piše portal Žene.

U potrazi za savršenim maturskim izgledom, često se okrećemo društvenim mrežama u potrazi za inspiracijom, a mi smo otkrili profil talentovane fotografkinje Amine Alađuz - Lomigora @Aminatized.

Amina je fotografisala sarajevsku maturanticu Hanu, a njena elegancija i modni izražaj oduševio je korisnike društvenih mreža.

Hana izgleda poput filmske zvijezde iz zlatnog doba Hollywooda na Amininim fotografijama.

''Divna! Bravo za djevojku, rijetko koja će danas izgledati ovako. Obično su cure koje slijede trendove danas, jednolične, dosadne i iste. Ovo je stvarno top! Aminatized u tvoje umijeće ne sumnjam svakako!'', ''Divnoća. Kako njen sav stil, tako i perspektive slikanja ovakvog stila'', bili su neki od komentara.(Vijesti.ba)

Izdvajamo