21°C
Mostar 29°C
Tuzla 21°C
Banja Luka 19°C
Bihać 14°C

23.05.2024 / 13:12 Muzika i Film - Sarajevo

Vikend prepun zabave i dobrih izvođača očekuje posjetioce manifestacije 'Ljeto na Vilsu'

Vikend prepun zabave i dobrih izvođača očekuje posjetioce manifestacije 'Ljeto na Vilsu'
Foto: FENA

Vikend prepun zabave, dobrih izvođača, još bolje hrane i pića očekuje posjetioce manifestacije "Ljeto na Vilsu", koja je započela sa dobrom atmosferom Prvomajskim urankom.

Prigodan sadržaj, prekrasno uređen prostor, zabava za najmlađe i pozitivna atmosfera prikazuju početak odlične ljetne sezone na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu.

Pored brojnih zabavnih sadržaja vani, u Carlsberg Beer Gardenu u petak počinje sezona ljetnih svirki ni manje ni više nego sa predivnim i energičnim Bišćanima, koji su rado viđeni gosti u Sarajevu.

Sutra sa početkom u 20 sati Zosko & Folk Fingers potruditi će se napraviti nezaboravan dernek sa svojim posebnim muzičkim repertoarom. Najpopularnije pjesme turbo folka presvućene su u potpuno novo ruho - pop, rock i funk aranžman, te će definitivo ova interpretacija pjesama izmamiti osmijehe na lica prisutnih ali i izazvati posebne emocije. Zosko Handukić, nekadašnji pjevač popularnog bosanskohercegovačkog banda The Babe Barbarela, učiniti će sve da ovog petka naprave najbolji provod u gradu.

U subotu i nedjelju posjetitelje će zabavljati akustična, dnevna svirka.

Manifestacija "Ljeto na Vilsu" nudi brojne zanimljive sadržaje za sve generacije, a organizatori poručuju da je ovo samo početak iznenađenja.

(Vijesti.ba / FENA)

Izdvajamo