24°C
Mostar 29°C
Tuzla 29°C
Banja Luka 28°C
Bihać 24°C

11.06.2024 / 10:59 Muzika i Film - Pred 3.000 ljudi

Antonija Čerkez održala humanitarni koncert u Širokom, zapjevala i 'Bosnom behar probeharao'

Antonija Čerkez održala humanitarni koncert u Širokom, zapjevala i 'Bosnom behar probeharao'
Foto: Facebook
Širokobriježanka Antonija Čerkez, koja je oduševila javnost nastupima u Zvezdama Granda, sinoć je održala veliki koncert u rodnom gradu.

Koncert je bio humanitarnog karaktera i prisustvovalo mu je oko 3.000 posjetilaca, a sav prihod od koncerta bit će doniran domu “Marija Naša Nada”, ustanovi koja pruža pomoć djeci s poteškoćama u razvoju iz cijele Hercegovine.

Mnogi štićenici ovog doma bili su Antonijini gosti na koncertu u dvorani Pecara, koji su uživali u ovom muzičkom događaju.

Jedan od gostiju iznenađenja je bio njen mentor Dragan Stojković Bosanac koji je na harmonici odsvirao “Moja Hercegovina", a Antoniji se na bini pridružio još jedan učesnik Zvezda Granda Mirza Pandur.

Dragan Stojković Bosanac svirao harmoniku, a cijela dvorana pjevala ...

Posted by Široki Brijeg FANS on Ponedjeljak, 10. juni 2024.

 

Poseban gost je bio Tiho Orlić koji se publici predstavio sa poznatim pjesmama.

Antonija Čerkez je cijele noći izvodila pjesme s kojim se proslavila u nedavno završenoj sezoni Zvezda Granda, a zanimljivo je i da je otpjevala "Bosnom behar probeharao" i to na veliko oduševljenje publike koja je sa njom pjevala u glas.

Antonija Čerkez: Bosnom behar probeharao

Posted by Široki Brijeg FANS on Ponedjeljak, 10. juni 2024.

 

"Došla sam na ideju prije dva mjeseca kad sam i sama posjetila Dom Marija Naša Nada, jer su me oni pozvali da iznenadim dječicu koja me vole, prate moje nastupe, podržavaju me... Otišla sam i doživjela zaista svijet njihovim očima i to je najbolja odluka koju sam donijela u zadnjih par godina jer sam doživjela ljubav i sreću koji se ne mogu opisati. Postidila sam se kad sam vidjela koliko je toj djeci malo potrebno da budu sretna i to je nešto što me potaknulo na ovu ideju", rekla je nedavno Antonija za Bljesak.info.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo