14°C
Mostar 19°C
Tuzla 18°C
Banja Luka 19°C
Bihać 15°C

14.06.2024 / 08:11 SHOW - Rolling Stone

Shakira progovorila o prekidu i nevjeri Piquea: '...kao da mi je neko zabio nož u prsa'

Shakira progovorila o prekidu i nevjeri Piquea: '...kao da mi je neko zabio nož u prsa'
Foto: X
Shakira je u novom intervjuu za Rolling Stone govorila o prekidu s Gerardom Piqueom. Izjavila je da je nakon razvoda pretrpjela fizičku i emocionalnu bol.

"Patnja koju sam osjećala bila je vjerovatno najveća koju sam doživjela u cijelom životu. Osjećala sam se kao da mi je neko zabio nož u prsa. Osjećaj je bio stvaran", ispričala je 47-godišnja pjevačica, prenosi Index.

Osvrnula se i na pjesmu Monotonia koju je izdala nakon razvoda, u kojoj oplakuje propalu vezu. U spotu Shakira stoji ispred trgovine, izgledajući vidno uzrujano, a potom je neko udara u prsa. Nakon što se uspije podignuti s poda, u spotu trči ulicama držeći u rukama svoje krvavo srce. Pjevačica kaže da joj je njen tim savjetovao kako ne bi trebala objaviti takav video.


"Oni su me pokušali zaustaviti, rekli su mi: 'Razmisli malo o tome. Zašto ćeš se tako eksponirati? To je previše.' Bile su to teške slike, zar ne? Ali bile su prave, tako sam se osjećala", ispričala je Shakira. Dodala je kako su u tom periodu uz nju bili mnogi njeni slavni prijatelji.

Podsjetimo, Shakira je fudbalera upoznala u martu 2011., kada je snimala spot za hit Waka Waka. Zajedno su bili 12 godina, a razišli su se u junu 2022. Par ima dva sina, Milana i Sashu. Prekid pjevačice i fudbalera izazvao je veliku pažnju javnosti, pogotovo nakon što se saznalo da je Gerard bio nevjeran.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo