32°C
Mostar 36°C
Tuzla 38°C
Banja Luka 37°C
Bihać 32°C

22.06.2024 / 20:00 SHOW - Mladi bh. pjevač

Dino Suljić priprema spektakl u Zenici nakon finala Zvezda Granda

Dino Suljić priprema spektakl u Zenici nakon finala Zvezda Granda
Foto: Grand.rs
U Zenici se i ovog ljeta održava „Zenica summer fest“ koji će tokom dvije nedjelje programa okupiti najveće regionalne muzičke zvijezde, među kojima se našao i finalista "Zvezda Granda“ Dino Suljić.

Na otvorenim scenama širom grada Zeničani i svi posjetioci uživaće u programima za različite uzraste koji će se održati od 8. do 18. avgusta, a sa posebnim nestrpljenjem čeka se i nastup mladog Suljića koji je osvario zapažen rezultat u najgledanijem muzičkom takmičenju.

Naime, Dino će pjevati kao predgrupa Saši Matiču posljednjeg dana festivala, a talentovani pjevač ne krije kolika mu je čast i zadovoljstvo što će u svom gradu pjevati pred svojim sugrađanima i velikim zvijezdama našeg regiona.

"Jako se radujem što ću poslije finala zapjevati sa legendama domaće muzike. Čast mi je i zadovoljstvo i biće to večer za pamćenje. Pozivam sve da posjete festival i da obavezno dođu da se družimo 18. avgusta, a ja obećevam žurku za pamćenje", rekao je Suljić za Grand.

Dino već dugi niz godina nastupa na svirkama, koncertima, svadbama i ostalim vrstama muzičkih događajima širom regije, a otkrio je kako je odlučio da se prijavi za takmičenje.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo