7°C
Mostar 14°C
Tuzla 9°C
Banja Luka 10°C
Bihać 8°C

02.09.2024 / 16:31 Obrazovanje - Benjamina Karić

Gradonačelnica Sarajeva poželjela uspješan početak nove školske godine

Gradonačelnica Sarajeva poželjela uspješan početak nove školske godine
Foto: Vijesti.ba

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić danas je poželjela uspješan početak nove školske godine.

- Danas je drugi dan mjeseca septembra i oglasilo se školsko zvono za sve učenike i uvažene prosvjetne radnike! Prvačićima u osnovnim i srednjim školama želim sretan početak novog i najljepšeg životnog poglavlja, a ostalim đacima još uspješniji nastavak obrazovanja u novoj 2024./2025. školskoj godini!

Mladost ovog grada i zemlje je naše najveće bogatstvo, a vaše je upravo obrazovanje!

Danas je drugi dan mjeseca septembra i oglasilo se školsko zvono za sve učenike i uvažene prosvjetne radnike! Prvačićima u osnovnim i srednjim školama želim sretan početak novog i najljepšeg životnog poglavlja, a ostalim đacima još uspješniji nastavak obrazovanja u novoj 2024./2025. školskoj godini! Mladost ovog grada i zemlje je naše najveće bogatstvo, a vaše je upravo obrazovanje! Učite, dijelite znanje, gradite Sarajevo i Bosnu i Hercegovinu kao akademski građani, budući profesori, pedagozi, ljekari, pravnici i gradonačelnici! U vama vidimo bolju budućnost svih nas! Vama u nasljedstvo ostavljamo sve što radimo i gradimo. Grad Sarajevo je bio i ostaje vaš vjerni prijatelj na putu ostvarenja svih odgojno-obrazovnih ciljeva, kvalitetnijeg nastavnog procesa, školskih uslova, stručnog kadra i kompletnog obrazovnog sistema. Sretno! Vaša gradonačelnica

Posted by Benjamina Karić rođ. Londrc on Ponedjeljak, 2. septembar 2024.

Učite, dijelite znanje, gradite Sarajevo i Bosnu i Hercegovinu kao akademski građani, budući profesori, pedagozi, ljekari, pravnici i gradonačelnici!.

U vama vidimo bolju budućnost svih nas! Vama u nasljedstvo ostavljamo sve što radimo i gradimo.

Grad Sarajevo je bio i ostaje vaš vjerni prijatelj na putu ostvarenja svih odgojno-obrazovnih ciljeva, kvalitetnijeg nastavnog procesa, školskih uslova, stručnog kadra i kompletnog obrazovnog sistema.

Sretno! - poručila je gradonačelnica Benjamina Karić, saopćeno je iz Odjela za odnose s javnošću Grada Sarajeva.

(Vijesti.ba/FENA)

Izdvajamo