7°C
Mostar 13°C
Tuzla 9°C
Banja Luka 10°C
Bihać 8°C

05.09.2024 / 19:06 SHOW - Madalina Ghenea

FOTO / Rumunska ljepotica ukrala poglede na crvenom tepihu u Veneciji

FOTO / Rumunska ljepotica ukrala poglede na crvenom tepihu u Veneciji
Foto: Profimedia
Rumunska glumica i manekenka Madalina Ghenea, koja slovi za jednu od najljepših žena svijeta, prošetala je crvenim tepihom na Filmskom festivalu u Veneciji i svojom pojavom oduševila prisutne.

Tridesetsedmogodišnja Madalina pojavila se na premijeri filma Joker: Folie a Deux u pripijenoj šljokičastoj haljini s dugom, raspuštenom kosom te nasmijano pozirala fotografima, prenosi Index.

Osim toga, glumica se pojavila i na premijeri filma Queer, a osvanula je u bež haljini s kapuljačom s izrezom koji je istakao njene duge noge.

Podsjetimo, glumica se proslavila ulogom u filmu House of Gucci s Lady Gagom, Adamom Driverom i Alom Pacinom, u kojem je glumila Sophiju Loren, zbog čega je mnogi uspoređuju s italijanskom glumicom.

Inače, fanovi joj zamjeraju estetske operacije nakon što je osvanula fotka na kojoj izgleda znatno drugačije nego sada, a iako nikada nije priznala, šuška se kako je to učinila kako bi što više nalikovala slavnoj glumici.

Lijepa Rumunka bila je u vezi s Gerardom Butlerom i Leonardom DiCaprijem, a naposljetku se udala za rumunskog milijardera Mateija Stratana, s kojim ima sedmogodišnju kćer.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo