18.10.2024 / 09:33 SHOW - Ljubavni život preminule zvijezde

Sve ljubavi Liama Paynea: Sa Cheryl dobio sina, povezivali ga s Naomi

Sve ljubavi Liama Paynea: Sa Cheryl dobio sina, povezivali ga s Naomi
Cheryl i Liam

Preminuli pjevač Liam Payne top je tema u svjetskim medijima nakon tragične smrti u Buenos Airesu u 31. godini života. Zanimljiv je bio njegov životni put, od prvog pojavljivanja na audiciji za talente u Velikoj Britaniji, ali i njegov ljubavni život.

Liam Payne 2008. godine se pojavio na audiciji za "X Factor".

Liam je otpjevao "Fly Me To The Moon" od Franka Sinatre i impresionirao žiri kojeg su činili Simon Cowell, Louis Walsh i Cheryl Cole.

Budući da je bio premlad, sreću je okušao dvije godine kasnije, kada je prošao, a tada počinje i njegova karijera. Postao je vođa benda One Direction, koji je postao planetarno popularan.

Na prvoj audiciji upoznao je Cheryl, koja je bila 10 godina starija od njega, a sedam godina kasnije počela je njihova romansa.

U ljubavnoj romansi dobili su i sina Beara u martu 2017., koji sada ima sedam godina.

U julu 2018. objavili su da se rastaju.

Liam je bio zaručen s manekenkom Mayom Henry, a bio je u vezi i sa Danielle Peazar.

Liam je upoznao plesačicu Danielle kada su se oboje pojavili u X Factoru 2010., a par je bio u vezi dvije godine.

Bio je sa Sophiom Smith od 2013. do 2015. godine.

Liamova najpoznatija romansa bila je s pjevačicom Cheryl. Par se upoznao kad je Cheryl imala 24 godine, a on 14, kad je Liam došao na audiciju za X Factor 2008. godine. Njihova romansa počela je 2015. godine kada su se ponovno sreli na finalu X Factora.

Cheryl i Liam objavili su svoju romansu u februaru 2016., a sina Beara dobili su u martu 2017.

Razišli su se u julu 2018. nakon dvije i pol godine veze, ali su ostali u prijateljskim odnosima i zajedno odgajali sina. Prije dvije godine Liam je u podcastu Impaulsive rekao da je prinova "uništila njihov odnos, ali iz pravih razloga" i da se mučio s očinstvom u dobi od 23 godine.

"Da budem iskren s tobom, to mi je u tom trenutku uništilo vezu, ali iz opravdanih razloga. Bio sam toliko uzbuđen zbog njegovog rođenja da sam se zapravo brinuo da ga neću dovoljno voljeti", rekao je.

Liam je uživao u ljetnoj romansi s manekenkom Cairo, a njihova dvomjesečna veza završila je u septembru 2018.

Liama ​​su 2019. povezivali s Naomi, koja je 23 godine starija od njega. Navodno su bili četiri mjeseca u vezi.



Sve je navodno počelo bezazlenim flertom na Instagramu, lajkanjem i komentiranjem objava. Liam ju je opisao kao savršenu, a Naomi je za njega rekla da ima prelijepu dušu.

Sa Mayom Henry bio je u vezi od 2019. do 2022. godine. Par je potvrdio svoje zaruke u augustu 2020. nakon što je Liam zaprosio tokom karantene. Međutim, njihova veza završila je 2022. godine.

Maya je nedavno rekla da joj je pjevač konstantno slao poruke i da ga je prijavila za opsesivno ponašanje.

Maya je u ponedjeljak gostovala u podcastu The Internet Is Dead gdje je rekla da je često Liam govorio o smrti.

"Otkako smo prekinuli, slao mi je poruke da nije dobro. Uvijek bi se igrao sa smrću i govorio: 'Pa, umrijet ću. Nisam dobro'", rekla je te dodala da smatra da su takve poruke njegov pokušaj manipulacije kako bi se ona osjećala loše jer su prekinuli.

"Jednom sam mu pokušala pomoći, a on nije prihvatio. Slao je mojoj mami poruku: 'Nisam dobro, neka me Maya kontaktira' jer ja nisam odgovarala. Uvijek je isti ciklus", rekla je.

U vrijeme smrti bio je u vezi sa Kate Cassidy. Kate i Liam počeli su izlaziti u oktobru 2022., a kasnije te godine debitovali su na crvenom tepihu na dodjeli Fashion Awards. Međutim, u maju 2023. par je pokrenuo glasine o prekidu. Ubrzo nakon glasine su demantovali.

Ona je ovih dana boravila s njim u Argentini, ali je napustila zemlju dva dana prije pjevačeve smrti.

Podsjetimo, bivša zvijezda One Directiona preminuo je nakon što je pao s trećeg sprata hotela u četvrti Palermo u Buenos Airesu u Argentini.

Lokalna policija je saopštila da je pao u dvorište hotela Casa Sur prije nego što su ljekari potvrdili njegovu smrt.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo