21.10.2024 / 09:54 Muzika i Film - Bh. talent

Adi Mrgan oduševio izvedbom na Supertalentu, Ljuba Aličić mu želi biti mentor

Adi Mrgan oduševio izvedbom na Supertalentu, Ljuba Aličić mu želi biti mentor
Adi Mrgan

Adi Mrgan, 12-godišnjak iz Bosne i Hercegovine, imao je veliku tremu koja je potpuno nestala tokom nastupa na hrvatskom Supertalentu.

Oduševio je sjajnom izvedbom pjesme "Ciganin sam, al' najlepši" Ljube Aličića.

Naziva se „čovjekom iz naroda“ i ponosan je na svoje korijene. Njegova porodica pruža mu najveću podršku u svemu što radi.

@super_talent_2024 #goviral #plsviral #adi #supertalent #viraltiktok #viral ♬ original sound - Supertalent

Od malih nogu prati emisiju Supertalent i jedva je čekao trenutak kada će i sam imati priliku nastupiti. Na kraju je oduševio svojim glasom i osvojio četiri „da“!

„Nevjerovatna jačina i snaga vokala za nekoga tvoje dobi… Znam da si potpuno siguran i da si svjestan koliko si ovo sjajno izveo“, izjavila je Maja.

„Zbilja imaš specifičan vokal… Jako si zanimljiv. Karakterno si isto zanimljiv. Ja ovako kada bih morala davati prognoze, što nikada ne dajem, za tebe bih prilično mogla odmah potpisati da ćeš biti pjevač u životu“, kazala je Martina.

„Ja mislim da si ti na vrijeme krenuo i mislim da se baviš onim čim bi se trebao baviti“, komentirao je Fabijan.

Adi je već otpjevao ovu pjesmu sa legendarnim Ljubom Aličićem tokom njegovog nastupa, a tom prilikom mu je Ljuba rekao da mora pod hitno u Beograd, da "Zvezdama Granda" pokaže kako se pjeva.

"Ja ću da stojima iza tebe tamo, ja ću biti tvoj mentor. A i ne treba da budem jer ti to znaš da radiš. Pjevaš mnogo dobro", kazao mu je Ljuba.

Ljuba Aličić i Adi

Posted by Mrgan Nane-Elda on Wednesday, September 4, 2024

 

(Vijesti.ba)

 

Izdvajamo