9°C
Mostar 12°C
Tuzla 11°C
Banja Luka 10°C
Bihać 10°C
Powered by Dark Sky

23.10.2021 / 11:50 Regija - Srbija

Uhapšene još dvije osobe osumnjičene za ubistvo porodice Đokić

Uhapšene još dvije osobe osumnjičene za ubistvo porodice Đokić
Foto: Vijesti.ba

Policija Srbije je uhapsila još dvije osobe koje se dovode u vezu sa ubistvom porodice Đokić iz Aleksinca, saopštio je MUP.

Policija u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u tom gradu, uhapsila je K. M. (1981) i A.M. (1982) iz sela Moravac, koji se dovode u vezu sa ubistvom porodice Đokić.

Osumnjičeni su privedeni i po nalogu tužilaštva određeno im je zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu.

"Zahvaljujući upornom, posvećenom i marljivom radu pripadnika policije, uhapšeno je troje osumnjičenih koji se dovode u vezu sa ubistvom tročlane porodice iz Aleksinca", poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Čestitao je svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, pripadnicima Uprave kriminalističke policije, pripadnicima Policijske Uprave za grad Niš, pripadnicima Policijske uprave za grad Beograd, koji su učestvovali u rasvjetljavanju okolnosti ubistva porodice Đokić.

Nestanak porodice Đokić je prijavljen 28. septembra, a njihova spaljena tijela pripadnici MUP-a pronašli su 2. oktobra u ataru sela Moravac, opština Aleksinac.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo