1°C
Mostar 6°C
Tuzla 4°C
Banja Luka 3°C
Bihać 1°C

26.09.2023 / 20:24 Regija - Gazmend Hoxha

Generalni direktor policije Kosova boravio u posjeti selu Banjska

Generalni direktor policije Kosova boravio u posjeti selu Banjska
Foto: FB

Nakon nedavnih dešavanja u regionu Banjske, koordinisanih policijskih akcija i upravljanja sprovođenjem zakona, generalni direktor Kosovske policije, pukovnik Gazmend Hoxha, obišao je mjesto događaja u selu Banjska.

Takođe, tokom posjete, rukovodstvo policije Kosova  je bilo u pratnji zamjenika komandanta KFOR-a, kao i savjetnika Euleksa Regionalne direkcije Sjeverna Mitrovica.


Tokom posjete nekoliko lokacija u selu Banjska, upoznali su i podstakli službenike sigurnosnih institucija koji posvećeno i profesionalno obavljaju svoje dužnosti aktivno na terenu, kako bi stvorili veću sigurnost za sve građane bez obzira na razliku.

Istovremeno, direktor Hoxha je bio zainteresovan da obezbijedi sigurnost građanima od strane policijske jedinice i uvjerio da će PK nastaviti da pruža pomoć građanima u skladu sa njihovim potrebama i zahtjevima.Direktor PK je izrazio zahvalnost policijskim službenicima i zahvalio im se na uspješnom i profesionalnom radu u upravljanju sigurnosnom situacijom i sprečavanju kriminalnih i terorističkih aktivnosti.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo