5°C
Mostar 8°C
Tuzla 6°C
Banja Luka 6°C
Bihać 3°C

25.11.2023 / 13:35 SHOW - Slovenska pjevačica

Senidah nakon nastupa s Merlinom: Čekala bih Dinu čitav dan

Senidah nakon nastupa s Merlinom: Čekala bih Dinu čitav dan
Foto: Željko Vidinović

Senidah se nakon gostovanja na koncertu Dine Merlina u Štark areni u Beogradu oglasila na društvenim mrežama te istaknula koliko je sretna što je dobila priliku nastupiti s njim.

"U tišini čekala i čekala bih, čekala bih dragog Dinu Merlina čitav dan. SeniDino srce je puno. Thank you and I love you, Dino Merlin", napisala je na Instagramu te podijelila svoju fotografiju snimljenu prije izlaska na scenu te snimke nastale dok su pjevali duet "Dođi".

Od početka svoje muzičke karijere je isticala kako je Merlin jedan od njenih idola te da bi voljela da snime pjesmu. Njen san se ostvario kada su prije skoro tri godine objavili "Dođi".


"Mi se jako lijepo družimo, jako volim njen talent. To je potpuno novi brend, novo otkriće posljednjih godina za cijeli svijet koji razumije šta ona pjeva. Osvježila je scenu i vrlo je drugačija", izjavio je Merlin ranije.

Dino Merlin ostat će jedan od rijetkih umjetnika koji se po broju održanih koncerata u Štark areni može upisati u sam vrh spiska izvođača tokom njene historije.

Novembar u Beogradu ostat će upamćen po koncertima sarajevske megazvijezde koja je publici u areni ostavila svoje srce, a beogradska publika mu se zauzvrat poklonila i odužila velikim poštovanjem, skandiranjem i ovacijama.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo