563°C
Mostar 580°C
Tuzla 578°C
Banja Luka 578°C
Bihać 570°C

22.04.2024 / 12:23 SHOW - Slavljenje života

Severina proslavila 52. rođendan: Prestala sam čekati da život bude lak

Severina proslavila 52. rođendan: Prestala sam čekati da život bude lak
Screenshot

Hrvatska pjevačica Severina Vučković je proslavila 52. rođendan.

Na Instagramu je podijelila nekoliko fotografija s proslave na kojoj je okupila porodicu i prijatelje u jednom zagrebačkom restoranu.

@_severina_vuckovic #severina #birthday #party #zagreb #fy #fyp #viral #viralvideo #fypシ original sound - Severina

Severina se povodom rođendana obratila fanovima na društvenim mrežama.

"Volim slaviti rođendane, bilo moje ili tuđe. Slaviti rođendan za mene je slaviti život kojeg sam dobila na dar. Dar koji, kad dobiješ, ima tri opcije. Možeš u njemu uživati i krojiti ga po svom i ispuniti sav svoj potencijal, Božji dar i misiju. Ili ga pokloniti nekom da ti ga organizuje, ali po njegovim pravilima... Ili pustiti da ga voda nosi. Te druge dvije opcije mi nisu bile drage (iako nije da nije bilo pokušaja).

Izabrala sam ovo prvo, krojim ga po svom i uživam u svakom danu, bez obzira na okolnosti i izazove koji zaustavljaju, vuku za rukav, podapinju noge, vježbaju sposobnosti i testiraju živce. Daju ti testove koje moraš riješiti, a život svake godine daje završnu ocjenu. Po tome sam odlikaš.

Moje je hoću li stati ili hrabro nastaviti živjeti punim plućima, bez obzira na razne okolnosti i teške izazove. Hoću li maknuti ruku koja mi poteže rukav i koračati dalje u punoj punini življenja", napisala je.

"Prestala sam čekati da život bude lak, prestala sam čekati da će me neko spasiti. Suočila sam se s teškim činjenicama i zbog toga imam nevjerovatan život. Na kojem sam zahvalna i koji me iz dana u dan uči da sve lekcije koje mi je pružio, bilo loše ili dobre, nisu ništa drugo nego jedna super škola iz koje kao osoba mogu rasti, a rastom mirno i sa znatiželjom prihvaćati daljnje lekcije koje mi on donosi.

Veselim im se, kao i ovom danu kad sam rođena i koji me stalno podsjeća na to koliko je život dragocjen. Sretna sam što i radim posao koji uveseljava druge, jer za to sam stvorena - da iz tuge razvučem osmijeh, da pomažem(o) drugima i učinim(o) im život što je moguće ljepšim.

Obitelj i prijatelji nisu nešto što se podrazumijeva. Oni su tu u dobru i u zlu, mada u dobru može biti svatko. Ali u zlu se prepoznaju junaci... Junaci ove priče / videa iznenađenja su oni (a ima ih još) koji su me vidjeli u svim mojim "svjetlima", ali su mi bili svjetlo i zvijezde u koje se trebam ugledati. U ovom videu su mi poželjeli samo najljepše želje, ali je moja želja za idući rođendan da mi ispričaju priče kad sam bila loše/ije, jer život je lepeza ne samo sretnih trenutaka, nego i onih loših, tužnih, što život čini bogatijim za sve emocije. Mojoj obitelji, prijateljima i suradnicima sretan moj rođendan. Nikad nisam bila laka ženska; za njih sam znala biti i teška... Hvala im. @miapopovicmimi @vasicvedrana @sonjadvornik @davorgrgin @danielagajski @filip_fmplay @alenkamilano @ivan.pesut @dariomihic @damirshomen @_andreacermak_ @dajanapajkic @martin_posavec @mateasmolcicsencar @tonka_balonka @iva.radic @hrvojeratkic @colicanela @m_malenica_ravlic @anetravlic @ravlictoma @bruno_ravlic @natasadesnica @antea_simac @borisruzic @matijavuica @ornelagram @marijanamarinovic_mariachi @karlakaic Hvala @severinartt na videu... #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Posted by Severina on Sunday, April 21, 2024

Hvala mojoj porodici i mojim prijateljima na bezrezervnoj podršci i kad se slavi i kad se tuguje. Opasna je to armija. Možda previše palamudim, al' ovo su ti dani. Hvala svima na brojnim čestitkama. Volim vas", zaključila je pjevačica.


(Vijesti.ba)

 

Izdvajamo