14°C
Mostar 18°C
Tuzla 17°C
Banja Luka 18°C
Bihać 15°C

25.04.2024 / 09:40 Regija - Slavonski Brod

U Hrvatskoj ubijen državljanin Ukrajine

U Hrvatskoj ubijen državljanin Ukrajine
Foto: 24sata.hr

Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave brodsko-posavske dovršili su kriminalističko istraživanje na okolnosti počinjenja kaznenog djela ubistva koje se prije dva dana desilo u Slavonskom Brodu.

Naime, potvrđena je sumnja da je kazneno djelo počinio 22-godišnjaki ukrajinski državljanin, dok se tri osobe (strani državljani) ne dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela te su puštene na slobodu.

- Policijski službenici su 22-godišnjaka, sinoć u 21 sat, uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske – saopštila je Kata Nujić, glasnogovornica PU Brodsko posavske.

Podsjećamo, tijelo Ukrajinca u Slavonskom Brodu pronašli su u utorak. S obje strane ulaza u dvorište kuće bila je policijska traka, a pred ulazom su dežurala dva policajca koji nisu dozvolili prolaz tim dijelom Starčevićeve ulice koja je inače u rekonstrukciji.

Žena koja živi na ulazu do kuće u kojoj je pronađeno mrtvo tijelo ne zna šta se dogodilo.

- Nismo bili kod kuće, ali znam da na tom ulazu živi više podstanara, stranaca – rekla je komšinica za 24 sata.

- Prolazio sam biciklom oko 13.30 sati i iz haustora čula se vika i galama, viknuo sam što se derete... Očito me nisu razumjeli, nastavio sam dalje svojim putem, rekao je Brođanin koji živi tamo.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo